Doinița Oancea se confesează. ”Am avut un sfârșit de an dureros, un început la fel de prost”

22.01.2021, 14:25
Doinița Oancea se confesează. ”Am avut un sfârșit de an dureros, un început la fel de prost”
oinița Oancea se confesează. ”Am avut un sfârșit de an dureros, un început la fel de prost”
Doinița Oancea a mărturisit că a avut o perioadă extrem de dificilă în ultimul timp. Actrița a pierdut două persoane dragi în decurs de 43 de zile.

Doinița Oancea s-a confesat la o emisiunea de la Antena Stars. Ea a vorbit despre perioada dificilă de care a avut parte recent. „Nu a început bine. Am avut un sfârșit de an dureros, un început la fel de prost. Asta este, trecem mai departe. Am trecut și prin chestii de genul ăsta, mai demult. Mereu când am o stare proastă, mă închid la mine acasă. Nu îmi sun nici prietenii. Eu dacă vorbesc cu oameni dragi și nu neapărat, le iau toată durerea, mă încarc. Sunt supărată zile întregi, la un moment dat nu înțeleg de ce e supărarea”, a mărturisit actrița, citată de spynews.ro.

„Am ajuns la concluzia că în momentul în care se întâmplă ceva rău și ai lângă tine oameni care suferă și suferi și tu, trebuie să îți iei starea și să îi tragi și pe ei după tine. Am pierdut la diferențe de 43 de zile o mătușă și un unchi”, a adăugat aceasta.

Cum a ajuns Doinița Oancea actriță

Doinița Oancea este astăzi o actriță cunoscută, cu apariții în numeroase seriale de televiziune. Vedeta a mărturisit cum a ajuns să aibă o carieră ca actriță, deși inițial își dorise să devină avocat sau polițist. ”Prima dată m-am gândit că aș vrea să devin avocat. După aceea am vrut să mă fac polițiștă, dar maică-mea a refuzat din prima această ideea. După care am zis că mă fac jurnalistă. Așa că prima dată am făcut Facultatea de Jurnalism și Filozofie, după care am urmat niște cursuri la Budapesta, iar după aceea am făcut un master în socilogie”, a declarat Doinița Oancea.

Doinița Oancea a afirmat că deși a încercat să activeze în mai multe domenii s-a simțit atrasă de cel artistic. ”Într-o zi, aflată în Budapesta, o prietenă m-a întrebat ce vreau să fac cu viața mea. Eu eram extrem de tristă că mă întorceam acasă și mai ales că nu voiam muncă la birou. I-am zis că vreau ceva în domeniul artistic, doar că nu știam ce”, a explicat ea.

Vedeta a povestit și cum a ajuns să fie chemată la un casting. A primit un telefon și i s-a schimbat destinul. ”Într-o zi, am primit un telefon dacă vreau să merg la un casting. Am zis că merg si, uite așa, am ajuns aici. După casting m-au chemat la probă și atunci am ales să merg pe platoul de filmare și nu la birou, căci în lunea aceea era și prima mea zi de muncă într-un alt loc”, a încheiat Doinița Oancea.

citește și...