Ce problemă are Doinița Oancea. ”O să mă duc și eu să-mi fac niște analize”

09.09.2020, 16:18
Ce problemă are Doinița Oancea. ”O să mă duc și eu să-mi fac niște analize”
Ce problemă are Doinița Oancea. ”O să mă duc și eu să-mi fac niște analize”

Doinița Oancea a explicat că în ultima perioadă se confruntă cu o problemă legată de căderea părului. Vedeta a decis să facă analize pentru a depista care este cauza.

Actrița Doinița Oancea a afirmat că de trei luni a constatat că îi cade părul în mod excesiv, astfel că vedeta a decis să meargă să-și facă niște analize.

„După 3 luni de zile de când îmi cade părul în mod excesiv, săptămâna trecută am reușit să ajung la doctorul de familie să iau o trimitere. Astăzi o să mă duc să îmi fac și eu niște analize să vedem ce carențe avem prin corp și de ce cade părul”, le-a spus Doinița Oancea prietenilor ei virtuali, potrivit spynews.ro.

Ea le-a recomandat tuturor celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare să meargă la medic atunci când se confruntă cu probleme și să nu încerce tratamente la întâmplare.

„Nu are rost să încercăm tratamente de capul nostru, șampoane și alte altea. Trebuie să facem analize. (…) Mergeți la doctorul de familie, cereți trimitere la doctori de specialitate… faceți analize. Nu luați ce a luat sau a făcut X, Y… suntem diferiți, reacționăm diferit!!!”, a adăugat Doinița Oancea.

Cum a ajuns Doinița Oancea actriță

Doinița Oancea a afirmat că deși a încercat să activeze în mai multe domenii s-a simțit atrasă de cel artistic.

Într-o zi, aflată în Budapesta, o prietenă m-a întrebat ce vreau să fac cu viața mea. Eu eram extrem de tristă că mă întorceam acasă și mai ales că nu voiam muncă la birou. I-am zis că vreau ceva în domeniul artistic, doar că nu știam ce”, a explicat vedeta.

Ea a povestit și cum a ajuns să fie chemată la un casting. A primit un telefon și i s-a schimbat destinul.

”Într-o zi, am primit un telefon dacă vreau să merg la un casting. Am zis că merg si, uite așa, am ajuns aici. După casting m-au chemat la probă și atunci am ales să merg pe platoul de filmare și nu la birou, căci în lunea aceea era și prima mea zi de muncă într-un alt loc”, a încheiat Doinița Oancea.

citește și...