Doinița Oancea a spus ce vedete nu au ce căuta în showbiz. Ce replică a primit

22.05.2021, 13:50
Doinița Oancea a spus ce vedete nu au ce căuta în showbiz. Ce replică a primit
Doinița Oancea a spus ce vedete nu au ce căuta în showbiz. Ce replică a primit

Actrița Doinița Oancea a spus care sunt vedetele care nu au ce căuta în showbiz-ul autohton, după părerea sa.

Doinița Oancea a acceptat provocarea lui Cătălin Măruță de a răspunde celor mai incomode întrebări, la rubrica săptămânală “Spui tot sau îți ia gura foc?” din cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV.

La întrebarea “Spune numele a trei vedete care crezi că nu au ce căuta în showbiz-ul românesc”, Doinița Oancea a răspuns fără să stea pe gânduri. “Loredana Chivu, Bianca Drăgușanu și Simona Trașcă. Nu au ce căuta în showbiz din punctul meu de vedere. Trebuie să ai niște calități…”, a spus actrița.

Simona Trașcă i-a dat replica Doiniței Oancea

Simona Trașcă a reacționat după comentariile făcute de actrița Doinița Oancea. „Cine e Doinița Oancea? Chiar nu știu”, a spus blonda la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„Îi doresc mult succes în continuare și să-și vadă… în continuare de treaba ei că nu ne-am intersectat, nici nu o cunosc și pe mine nu mă… grija ei și să nu o intereseze nici pe ea de viața mea! Nu înțeleg care e treaba. Măcar ea mă știe pe mine, eu nu o știu pe ea”, a adăugat Simona Trașcă.

„Numai un om rău poate spune așa ceva de o persoană, mai ales pe care nu o cunoaște. Eu chiar nu o cunosc pe femeia asta, nici nu știu cum arată în momentul de față. Dacă ea a vrut să se bage în seamă … Dacă nu aveam ce căuta la TV, nu mă căuta lumea. Cred că sunt plăcută publicului datorită faptului că mereu am fost sinceră și corectă. Sunt un om bun, nu sunt un om rău. Nu m-am luat de nimeni gratuit. Dar, dacă o mânâncă undeva și vrea replică de la mine, îi dau! Nu sunt atât de perfectă încât să întorc și celălalt obraz, mai ales că nu am greșit cu nimic”, a încheiat Simona Trașcă.

Traumele prin care a trecut Simona Trașcă. ”Am rămas marcată de chestiile astea”

De curând, Simona Trașcă a afirmat că perioada copilăriei a fost cea mai urâtă din viața sa.

„Copilăria mea a fost cea mai urâtă perioadă din viața mea. (…) Nu am avut o copilărie frumoasă, nu a venit niciodată la mine Moș Nicolae sau Moș Crăciun, nu mi s-a serbat ziua de naștere, care este de Revelion. Am rămas foarte marcată de chestiile astea. În perioada sărbătorilor, merg pe stradă și plâng de una singură”, a declarat blonda.

„Nu aveam voie să ies afară. Trebuia să am grijă de frații mei, care erau mai mici. Nu am avut jucării, am mâncat și foarte multă bătaie. (…) Nu am amintiri plăcute din copilăria mea. Mâncam bătaie până mă găsea bunica mea sub masa de la bucătărie, inconștientă. (…) Nu mă suporta. Zicea că am ochii verzi și că nu sunt copilul lui, dar era de fațadă. El, de fapt, nu a vrut să aibă fată. (…) A vrut să avorteze mama. Sunt în viață datorită bunicii mele care a plătit moașa să vină în control”, a mai spus Simona Trașcă.

citește și...