Ce a pățit Saveta Bogdan în copilărie. ”Am căzut într-o comă”

10.04.2021, 12:13
Ce a pățit Saveta Bogdan în copilărie. ”Am căzut într-o comă”
Ce a pățit Saveta Bogdan în copilărie. ”Am căzut într-o comă”

Interpreta de muzică populară Saveta Bogdan a dezvăluit prin ce experiență neplăcută a trecut în copilărie. Artista a intrat în comă după ce a băut țuică.

Saveta Bogdan a fost invitată la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, unde a dezvăluit amănunte mai puțin cunoscute din copilăria sa. Cântăreața de muzică populară a fosrt la un pas de tragedie după ce a băut țuică.

”La trei ani am fost în comă. Eu eram a doua dintre copii. Părinții mei făceau țuică la cazan și, la un moment dat, m-au pierdut părinții din ochi, eu am alergat pe acolo și am pus gura la o țeavă pe unde curgea pălincă și am tras câteva guri de palincă și am căzut jos. Am căzut într-o comă. Eu de atunci nu mai pun gura pe băutură. Am încercat în America să beau un pahar de bere cu ginerele meu, dar mi-a fost foarte rău și am dormit o zi și o noapte, pentru că nu puteam să ridic capul. Mie mi-a cauzat foarte tare lucrul acesta”, a povestit Saveta Bogdan, citată de spynews.ro.

Saveta Bogdan vrea să se împace cu Elena Merișoreanu

Recent, Saveta Bogdan a fost implicată într-un scandal cu colega ei de breaslă Elena Merișoreanu. Cele două artiste și-au adus tot felul de acuzații.

”Eu nu sunt Saveta Bogdan că eu n-am dansat la bară. Eu mi-am făcut meseria cu cinste”, spunea Elena Merișoreanu despre Saveta Bogdan. ”Ea e divorțată de 20 de ani de soțul ei”, replica Saveta Bogdan la adresa Elenei Merișoreanu.

Acum, Saveta Bogdan vrea să se împace cu colega ei de breaslă. ”Nu sunt în certuri. Ea nu este o fată rea, este o fată forte bună, o colegă tare bună, ardeleancă de-a mea. Ea s-a lăsat influențată de alții, de lume, dar nu contează, eu oricum o iubesc și o respect. Nu ne-am întâlnit la nicio emisiune, dar ne vom întâlni, că se filmează acum de Paște. Și eu m-am supărat și ea, dar a fost influențată. Eu o cunosc e o fată foarte bună. Nu știi cum e între noi? Ne bagă zâzanie alții. Nu are importanță. Nu vreau să spun nici la ureche, că nu vreau să încep un nou festival acum. Ea nu a zis cu răutate, altcineva a zis și eu am picat. Dar, bineînțeles, îmi retrag cuvintele, mi le-am retras de atunci, mi-a părut rău. Așa este între noi, în muzică”, a declarat Saveta Bogdan, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...