Doi adolescenți trași pe sănii de o mașină au alunecat și s-au izbit de un autoturism

19.01.2022, 14:31
Doi adolescenți trași pe sănii de o mașină au alunecat și s-au izbit de un autoturism

Incident la Sibiu, acolo unde doi adolescenți trași pe sănii de o mașină au alunecxat și s-au izbit de un alt autoturim. Cei doi adolescenți au fost transportați la spital.  Unul dintre ei, în vârstă de 14 ani, prezintă fractură de femur, în timp ce celălat adolescent, în vârstă de 15 ani, are traumatisme la picioare.

Doi adolescenţi răniţi au fost transportaţi marţi seara la spital după ce au alunecat şi s-au izbit de un autoturism, fiind traşi pe sănii de o altă maşină, în localitatea Stejărişu, a anunţat Poliţia.

Este vorba de doi adolescenți în vârstă de 14, respectiv 15 ani.

Doi adolescenți trași pe sănii de o mașină au alunecat și s-au izbit de un autoturism. Au ajuns la spital

“Accident rutier pe DC 20 din localitatea Ştejărişu (comuna Iacobeni). Poliţiştii rutieri care s-au deplasat la faţa locului au constatat că un conducător auto de 24 de ani, localnic, trăgea cu maşina 6 sănii pe care se aflau mai mulţi tineri. Şoferul ar fi frânat pentru a evita impactul cu un autoturism care circula din sensul opus (condus de un localnic în vârstă de 38 de ani), moment în care 2 dintre sănii ar fi alunecat şi ar fi intrat pe contrasens şi coliziune cu acest autoturism. Doi minori, de 14 şi 15 ani, aflaţi pe sănii, sunt răniţi. Cei doi conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, iar în cazul bărbatului de 38 de ani rezultatul a fost de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat. Poliţiştii rutieri sunt la faţa locului şi continuă cercetările”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Luciana Lazăr, potrivit Agerpres.

Băiatul de 14 ani a fost asistat  transportat spre Sibiu de către echipajul SAJ, prezentând o fractură de femur, în timp ce adolescentul de 15 ani a fost transportat la Spitalul Orăşenesc din Agnita de către echipajul SMURD, cu traumatisme la picioare.