Directorul Pfizer, despre încheierea pandemiei. “Într-un an cred că vom putea reveni la viaţa normală”

28.09.2021, 10:58
Directorul Pfizer, despre încheierea pandemiei. Într-un an cred că vom putea reveni la viaţa normală
Directorul Pfizer, despre încheierea pandemiei. "Într-un an cred că vom putea reveni la viaţa normală"

Directorul general şi preşedintele companiei Pfizer, Albert Bourla, este de părere că lumea va reveni la viața normală în decurs de un an. Acesta a mai spus că că probabil va fi necesară vaccinarea anuală împotriva Covid-19. ”Nu cred că acest lucru înseamnă că variantele nu vor continua să vină şi nu cred că acest lucru înseamnă că ne vom putea trăi viaţa fără vaccinări”, a declarat el.

Directorul general şi preşedintele Pfizer, Albert Bourla, anticipează că lumea va reveni la viaţa normală în decurs de un an. Acesta a adăugat că probabil va fi necesară vaccinarea anuală împotriva Covid-19, relatează Hotnews. “Într-un an cred că vom putea reveni la viaţa normală”, a spus Albert Bourla într-un interviu.

Revenirea la viaţa normală nu va fi fără condiţii, a spus el: ”Nu cred că acest lucru înseamnă că variantele nu vor continua să vină şi nu cred că acest lucru înseamnă că ne vom putea trăi viaţa fără vaccinări. Dar asta, din nou, rămâne de văzut”.

Directorul Pfizer, despre încheiera pandemiei.. ”Vom avea vaccinuri care vor dura cel puțin un an”

Albert Bourla a sugerat că este posibil să fie nevoie de vaccinuri anuale împotriva coronavirusului.

”Cel mai probabil scenariu pentru mine este acela că, deoarece virusul este răspândit în toată lumea, vor continua să apară noi variante. De asemenea, vom avea vaccinuri care vor dura cel puţin un an şi cred că cel mai probabil scenariu este vaccinarea anuală, dar nu ştim cu adevărat, trebuie să aşteptăm şi să vedem datele”, a mai declarat directorul general și președintele Pfizer.

FOTO: Hepta

 

citește și...