Cum se simte bărbatul din Botoșani care a primit și a treia doză de vaccin Pfizer: ‘Vederea era mai în ceață. De asta am cerut și a patra doză’

19.05.2021, 16:39
Cum se simte bărbatul din Botoșani care a primit și a treia doză de vaccin Pfizer: 'Vederea era mai în ceață. De asta am cerut și a patra doză'
foto: captura video

Un bărbat din Botoșani a primit și a 3-a doză de vaccin Pfizer, deși era deja imunizat cu primele două doze. În plus, acesta își dorea să fie vaccinat și cu a 4-a. 

Gabriel Grădinariu a mers la centrul de maraton din Dorohoi, însă nu i-a mai fost verificată cartea de identitate în sistem de către personalul medical. Bărbatul a mărturisit că nu a mai fost vaccinat.

Care este starea de sănătate a bărbatului

După ce a fost vaccinat, el a fost ținut în spital câteva ore pentru monitorizare și evaluat psihiatric.

‘După a doua doză parcă nu m-am simțit în apele mele. L-am făcut și pe al treilea și mă simt mult mai bine. Mi-am mai revenit un pic și cu vederea, dar și cu altele pe partea de corp. Vederea era mai în ceață, picioarele mă mai lăsau, dar acum sunt mai bine. De asta am cerut și a patra doză’, a declarat bărbatul, conform stirileprotv.ro.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru fals în declarații, iar DSP a decis să suspende activitatea personalului aflat la centrul de vaccinare.

citește și...