Dinu Maxer spune tot despre căsnicia cu Deea Maxer. ”Au mai fost momente de criză”

14.09.2022, 13:35
Dinu Maxer spune tot despre căsnicia cu Deea Maxer. ”Au mai fost momente de criză”
Dinu Maxer spune tot despre căsnicia cu Deea Maxer

Deea și Dinu Maxer formează unul dintre cele mai frumoase și unite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au împreună doi copii. Dinu Maxer a vorbit despre căsnicia sa cu Deea Maxer, mărturisind că au existat momente de gelozie în cuplul lor, dar și tensiuni. ”Au mai fost momente de criză”, a declarat artistul.

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa.  Deea și Dinu Maxer formează un cuplu de 16 ani, iar de 14 sunt căsătoriți. La sfârșitul lunii august a acestui an, Deea și Dinu Maxer au sărrbătorit nunta de fildeș.

Deși formează un cuplu foarte unit, Dinu Maxer a explicat, pentru click.ro, că și în relația cu partenera sa de viață au existat momente de criză și tensiuni.

Dinu Maxer spune tot despre căsnicia cu Deea Maxer. ”Nu am călcat strâmb niciunul”

„Am făcut o geloasă pe Deea, mai ales în primii ani de căsnicie. Atunci nu-mi dădeam seama că mai răspundeam unei fete sau alteia, dar și ea suferea. Cred, totuși, că cheia mariajului nostru a fost, până la urmă, fidelitatea. Nu am călcat strâmb niciunul. Au mai fost momente de criză, ca în orice mariaj, mai ales atunci când au venit pe lume copiii. Mi-am dat seama că se adunaseră multe lucruri nespuse între noi! Devenisem ca doi străini, deși stăteam în aceeași casă”, a declarat Dinu Maxer.

„Copiii te îndepărtează, uneori, ca și cuplu! Nu mai aveam timp și pentru noi, din cauza lor. În ce mă privește, am trecut cu bine de criza bărbatului de 40 de ani, că bat spre 50 de ani. Îmi reproșez totuși că niciodată nu i-am adus flori Deei. Nu înțelegeam de ce trebuie să-i aduc flori! Cu timpul, am devenit mai romantic”, a adăugat artistul.

citește și...