Dinu Maxer, dezvăluiri zguduitoare despre moartea fratelui său. ”Nu știm care este adevăratul vinovat”

17.08.2021, 11:51
Dinu Maxer, dezvăluiri zguduitoare despre moartea fratelui său. ”Nu știm care este adevăratul vinovat”

Muzicianul Dinu Maxer a povestit, la o emisiune de televiziune de la Antena 1, despre drama care a avut loc în urmă cu ani în familia sa.  Fratele artistului  a murit în urma unui accident tragic. ”Nu știm care este adevăratul vinovat”, a mărturisit Dinu Maxer despre evenimentul tragic prin care a trecut familia sa.

Dinu Maxer și-a pierdut fratele pe vremea când avea 14 ani. Fratele artistului avea zece ani și a încetat din viață în urma unui tragic accident. Despre drama prin care a trecut familia sa a făcut Dinu Maxer dezvăluiri cutremurătoare la emisiunea ”Acces Direct”, moderată de Mirela Vaida la Antena 1.

„Bunica a vrut să se ducă să cumpere pâine și el a zis: ”Nu, mă duc eu”. Având treabă, țin minte că spăla, l-a lăsat, i-a dat banii și au trecut ore și el nu s-a mai întors. Eu învățam pentru treaptă, treceam clasa a IX-a. Eu n-am ieșit după el decât în momentul în care s-a înserat. Problema adevărată este că nici în momentul de față noi nu știm ce s-a întâmplat și nu știm care este adevăratul vinovat”, a povestit Dinu Maxer, potrivit spynews.ro.

Dinu Maxer, dezvăluiri zguduitoare despre moartea fratelui său. ”Momentul în care s-a întâmplat ne urmărește încă pe toți cei din familie”

Dinu Maxer a explicat în ce circumstanțe a avut loc accidentul fratelui său: „L-am găsit în seara aceea, dar deja el era în comă. Momentul în care s-a întâmplat ne urmărește încă pe toți cei din familie. Este extrem de tragic să nu știi ce s-a întâmplat și să nu știi care este adevăratul vinovat. (…) A trecut de tramvai, tramvaiul l-a depășit, a trecut pe șina cealaltă. O martoră a spus că ar fi depășit o Dacie galbenă pe linia de tramvai, copilul s-ar fi speriat și s-a lovit de îmbinarea dintre vagoane. Acolo s-a produs traumatismul cerebral. A murit după o zi”.

Dinu Maxer n-a putut fi prezent la înmormântarea fratelui său, familia încercând să-l țină departe de tragedie, în acel moment artistul având de dat examenul la liceu: „N-am putut să fiu alături de familie. Tatăl meu, când a conștientizat că se suprapune înmormântarea lui peste examenul de la Română, m-a trimis la un vecin. N-am văzut nici când l-au adus, nu l-am văzut deloc. Au ținut foarte mult să rămân cu imaginea lui așa cum îl știam și să nu-l văd așa cum era”.

Deea și Dinu Maxer, împreună de 16 ani

 

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa.  Deea și Dinu Maxer formează un cuplu de 16 ani, iar de 13 sunt căsătoriți. Deea Maxer a mărturisit că ea și Dinu se iubesc la fel ca în prima zi și că cel mai important lucru din relația lor este că își sunt fideli unul altuia.

“Sunt cu Dinu de 16 ani și suntem căsătoriți de 13. Întotdeauna am fost romantici, nu numai de Valentine’s Day sau de Dragobete. Dinu obișnuiește să îmi lase bilețele prin casă în care îmi declara dragostea. Iar eu, că să îl răsfăț, îi gătesc ceva bun cu care să îl surprind. Cea mai frumoasă declarație de dragoste este că ne suntem fideli, reciproc, de 16 ani. Suntem mai îndrăgostiți că în prima zi. Ne purtăm ca doi adolescenți care se iubesc nebunește, dar se și ceartă și se tachinează”, a declarat Deea Maxer într-un interviu recent.

citește și...