Dinu Maxer, despre problemele provocate de pandemie. ”Una e să iei banii de la un concert, chiar dacă era unul pe săptămână. Suntem foarte, foarte afectați”

03.08.2020, 10:23
Dinu Maxer, despre problemele provocate de pandemie. ”Una e să iei banii de la un concert, chiar dacă era unul pe săptămână. Suntem foarte, foarte afectați”
Dinu Maxer, despre roblemele provocate de pandemie. ”Una e să iei banii de la un concert, chiar dacă era unul pe săptămână. Suntem foarte, foarte afectați”

Dinu Maxer, în vârstă de 46 de ani, a mărturisit că el și familia sa sunt afectați de criza provocată de pandemia de coronavirus.

Dinu Maxer și soția sa, Deea Maxer, se află pe litoralul românesc de o lună de zile, alături de cei doi copii ai lor, Andreas și Maysa.

Dinu și Deea au job la Majestic-Jupiter, acolo unde sunt responsabili cu programul artistic.

”De 4 ani consecutiv noi suntem la Majestic-Jupiter. În Venus mai cânt eu, m-au solicitat anul acesta, o dată pe săptămână, la Mera Onix și la Hotelul Mera din Venus. Așa că la noi, din punct de vedere financiar, contractul este același, este un contract asemănător unui salariu. Noi nu venim la mare și ne îmbogățim, cum crede probabil lumea, în schimb condițiile de aici ne fac să ne simțim extraordinar și să conteze mult ceea ce trăim aici”, a declarat Dinu Maxer pentru click.ro.

Dinu Maxer a explicat și cum a fost afectat de criza provocată de pandemia de coronavirus.

”Normal că suntem foarte afectați și noi, pentru că noi veneam la mare în fiecare săptămână, iar în weekend, ani de zile, eu eram plecat, am prezentat zile de oraș, zile de comună, cântam acolo. Una e să iei banii de la un concert, chiar dacă era unul pe săptămână.

Suntem foarte, foarte afectați. Nu mai spun de spectacolele de la 1 iunie, noi fiind angrenați și în lumea copiilor, în divertismentul pentru cei mici, mai precis într-un festival de talente pe care îl am eu și care se punea în scenă pe 1 iunie.

Asta este, nu ai ce să faci. Dacă te uiți în stânga și în dreapta vezi că toată lumea este afectată. Ce facem noi, și spun și la terase, este să îndemnăm lumea să asculte piesele noastre pe canalurile noastre de youtube, atunci, într-adevăr, grație publicității de pe youtube, mai primim și noi bani”, a mai spus el.


Cum se desfășoară spectacolele la mare

Artistul a vorbit și despre condițiile în care se desfășoară spectacolele pe care le susține la mare.

”Desigur, noile directive în domeniul divertismentului, eu le anunț în fiecare seară, fiindcă sunt și eu prezentator, fie eu, fie Deea. Oamenii nu au voie să danseze decât în pereche, hore de 4 oameni, maxim 6 dacă sunt din aceeași familie. La noi se respectă lucrurile astea, s-a întâmplat odată să se mărească hora, iar atunci am întrerupt piesa și le-am explicat din nou care sunt regulile.

Este un ring foarte mare unde au loc fie copiii la distanță, fie adulții când dansează. Nu ni s-a întâmplat să se umple anul acesta cum era în anii trecuți, dar nu am încălcat nicio regulă. Noi, ca artiști, evident, suferim pentru că într-un top al plăcerilor noastre, pe locul 1 e să fim aplaudați și pe locul 2 – să se danseze pe muzica pe care o cântăm și este destul de greu să mai inviți lumea la dans, în condițiile astea”, a adăugat cântărețul.

citește și...