Dinu Maxer a apelat la medicul estetician. Ce intervenție și-a făcut artistul

02.11.2022, 11:32
Dinu Maxer a apelat la medicul estetician. Ce intervenție și-a făcut artistul
Dinu Maxer a apelat la medicul estetician

Cântărețul Dinu Maxer, în vârstă de 48 de ani, a apelat la serviciile medicului estetician. Artistul a suferit o blefaroplastie, o intervenție la nivelul pleoapelor. Deea Maxer a dat detalii despre cum se simte partenerul ei de viață după intervenția suferită. ”Se simte mult mai bine acum, recuperarea nu a fost cea mai ușoară pentru că au fost două intervenții într-una”, a spus aceasta.

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa.  Deea și Dinu Maxer formează un cuplu de 16 ani, iar de 14 sunt căsătoriți. La sfârșitul lunii august a acestui an, Deea și Dinu Maxer au sărrbătorit nunta de fildeș.

De curând, Dinu Maxer a apelat la serviciile medicului estetican. Acesta Artistul a suferit o blefaroplastie, o intervenție la nivelul pleoapelor. Deea Maxer a dat detalii, pentru click.ro, despre cum se simte partenerul ei de viață după intervenția suferită.

Dinu Maxer a apelat la medicul estetician. ”Își asumă experiența pentru că rezultatul va fi unul mult dorit și anume iluminarea zonei ochilor și intinerirea privirii”

”Dinu a avut intervenția de blefaroplastie miercuri, este practic în a cincea zi de după intervenția estetică, a fost vorba despre îndepărtarea excesului de piele de pe pleoapa superioară dar și a pungilor de grăsime și a cearcănelor din zona de sub ochi. Se simte mult mai bine acum, recuperarea nu a fost cea mai ușoară pentru că au fost două intervenții într-una. Încă are firele care vor fi scoase după 8 zile, deci mai are de așteptat câteva zile. Între timp a avut loc primul consult, i-au fost schimbate pansamentele și acum se simte mult mai bine! În primele 24 de ore nu a putut deschide ochii și venirea acasă, faptul că eu l-am adus cu mașînă, eu am condus, ne-a îngreunat puțin situația însă el își asumă toate acest lucruri și trecerea ca și experiență… Își asumă experiența pentru că rezultatul va fi unul mult dorit și anume iluminarea zonei ochilor și intinerirea privirii”, a explicat Deea Maxer.

„Ca să se simtă mai bine și să îl scot din monotonia statului pe canapea și a recuperării, l-am dus în club, la petrecerea de Halloween. (…) Oricum nu avea ce să se întâmple, nu are restricții de a sta în casă însă atenție pentru cei ce doresc să își facă această intervenție, nu au voie să stea în fum, trebuie să stea totuși într-o zonă aerisită și să poarte ochelari. (…) Și sunt sigură că operația în sine și următoarele injectări cu acid hialuronic și cu botox pe care le va avea, în zona frunții, la ridurile de pe frunte, în zona din jurul gurii, se numesc riduri nazolabiale, domnul doctor i-a creat un plan de tratament personalizat, aș aca suntem siguri că îl vom întineri ca și imagine estetico-facială, cu 10 ani!”, a mai spus soția lu Dinu Maxer.

citește și...