FOTO. Din vina cui a fost bătută și batjocorită Ștefania de la ‘Mireasa’ de fostul ei iubit. Este un cunoscut artist din România

18.10.2020, 11:26
FOTO. Din vina cui a fost bătută și batjocorită Ștefania de la 'Mireasa' de fostul ei iubit. Este un cunoscut artist din România
Din vina cui a fost bătută și batjocorită Ștefania de la 'Mireasa' de fostul ei iubit. Este un cunoscut artist din România

Ștefania Urecheatu de la ‘Mireasa’ a rămas cu traume majore, după ce a fost bătută și batjocorită de fostul ei iubit, Adelin. În trecut, tânăra a participat și la emisiunea ‘Puterea dragostei’, sezonul 1, de la Kanal D.

În show-ul matrimonial din Turcia, ea a avut o relație cu Adelin, bărbatul alături de care se vedea pentru tot restul vieții. Cei doi au fost descalificați de la ‘Puterea dragostei’, după ce au încălcat una dintre cele mai importante reguli: s-au văzut în afara competiției. După ce au părăsit emisiunea, aceștia au continuat relația afară. Din păcate, lucrurile între cei doi au degenerat, iar bărbatul a bătut-o crunt și i-a tăiat părul.

Ștefania de la ‘Mireasa’, chinuită de fostul iubit

În emisiunea ‘Mireasa’, de la Antena 1, Ștefania a povestit chinurile la care a fost supusă de fostul ei partener din cauza geloziei excesive. Se pare că totul s-a întâmplat din cauza lui Jador, fost concurent la ‘Puterea dragostei’.

Ea a mărturisit că nu și-a putut reveni în totalitate nici în prezent, deși totul s-a întâmplat în urmă cu aproape un an. Adelin și-ar fi ieșit din minți și ar fi agresat-o fizic pe Ștefania din cauza lui Jador. Se pare că șatena s-ar fi întâlnit la o nuntă cu Jador, cu ceva timp în urmă, iar acolo artistul i-ar fi dăruit o brățară Ștefaniei.

Ștefania a explicat că a fost bătută cu bestialitate de el pe care l-a iubit enorm. După ce i-a tuns părul, tânăra a spus că a fost nevoită să-și ascundă podoaba capilară și să poarte peruci.

A trecut prin chinuri greu de imaginat

‘Era un bărbat bun, atent. Nu-mi imaginam că se va ajunge la asta. Îmi doream să fie ultimul bărbat din viața mea. Din gelozie a făcut așa. Ne mai certam, dar nu ca în seara respectivă. A fost un om de la care am avut ce învăța, care până într-un anumit punct m-a făcut fericită”, a mărturisit Ștefania de la ‘Mireasa’, cu ochii în lacrimi.

‘Fizic vorbind, nu mi-am revenit nici până în momentul de față. Nimeni nu merită să treacă prin ce am trecut eu. Tata era foarte afectat, el nu m-a lovit niciodată. La noi în casă nu se întâmplă lucruri de genul acesta’, a mai spus aceasta, la tv.

Pe de altă parte, apropiații tinerei susțin că situația a fost mult mai gravă decât a povestit Ștefania. Din nefericire, aceasta nu a dorit să facă plângere la Poliție.

‘Nu mai avea păr și de aceea a tot umblat cu perucă. I-a fisurat un timpan și a ars-o cu țigara pe tot corpul. Avea ochii roșii, nu știu, de la niște vase de sânge sparte. Praf era’, au povestit apropiați ai celor doi foști iubiți pentru Wowbiz.

Ștefania Urecheatu a participat și la ‘Puterea dragostei’

‘Am venit la această emisiune pentru a-mi găsi jumătatea. E foarte important într-o relație să zâmbești și să fie o stare de bine. Sunt foarte sociabilă și îmi doresc ca aici, la Puterea Dragostei, să-mi găsesc jumătatea. Sunt puțin dificilă în anumite momente.’, spunea Ștefania în 2018, la Kanal D.

citește și...