Detalii nebănuite despre Ștefania Urecheatu, concurentă în casa “Mireasa’! La ce emisiune a mai participat în trecut

10.09.2020, 15:16
Detalii nebănuite despre Ștefania Urecheatu, concurentă în casa Mireasa'! La ce emisiune a mai participat în trecut
Detalii nebănuite despre Ștefania Urecheatu, concurentă în casa "Mireasa'! La ce emisiune a mai participat în trecut

A trecut aproape o săptămână de când un nou sezon ‘Mireasa’ a debutat la Antena 1! Noua moderatoare a show-ului matrimonial, Simona Gherghe, i-a primit cu brațele deschise pe concurenți. Una dintre fetele intrate în casa ‘Mireasa’ nu este străină de micile ecrane.

Ștefania Urecheatu are 23 de ani, este din București, și a intrat la ‘Mireasa’ pentru a-și găsi jumătatea. În trecut, ea a mai participat și la show-ul matrimonial ‘Puterea dragostei’, de la Kanal D, însă nu a reușit să își facă o relație.

Ștefania Urecheatu a participat și la ‘Puterea dragostei’

‘Am venit la această emisiune pentru a-mi găsi jumătatea. E foarte important într-o relație să zâmbești și să fie o stare de bine. Sunt foarte sociabilă și îmi doresc ca aici, la Puterea Dragostei, să-mi găsesc jumătatea. Sunt puțin dificilă în anumite momente.’, spunea Ștefania în 2018, la Kanal D.

La ‘Puterea dragostei’ nu a avut noroc în dragoste, însă speră că la ‘Mireasa’ să-și întâlnească jumătatea.

‘Sunt pregătită pentru o relație. Bărbatul potrivit trebuie să fie matur, hotărât și sigur pe el’, a spus Ștefania Urecheatu la intrarea în casa ‘Mireasa’, de la Antena 1.

Claudia și Ștefania de la ‘Mireasa’ au devenit apropiate, motiv pentru care și-au spus una alteia părerile legate de băieții din casă. În vizorul lui a intrat Ionuț, despre care au afirmat că niciuna nu este potrivită pentru el.

Ionuț a pus ochii pe Ștefania

Fetele sunt de părere ca tânărul este foarte insistent și că le-ar fi propus sărutări fetelor, care sunt de părere ca îndrăznela lui este prea mare. Pe de cealaltă parte, Ionuț s-a hotărât sa lupte pentru Ștefania.

Cu toate acestea, Ionuț a avut o întâlnire și cu Claudia Ciobanu. Încă de la început, tânăra de 31 de ani a zis că își dorește să cunoască un bărbat matur, educat şi sincer, care să o poată susţine atât emoţional, cât şi material.

‘Ștefania m-a dezamăgit azi. A zis că am forțat-o să o pup și mi-a spus să nu mai sper la ea. Vreau o fată sinceră și înțelegătoare’, s-a confesat Ionuț Claudiei.

citește și...