Din trecutul Mirelei Vaida. ”Am fost premianta clasei, întotdeauna la panoul de onoare”

28.12.2020, 16:25
Din trecutul Mirelei Vaida. ”Am fost premianta clasei, întotdeauna la panoul de onoare”
Din trecutul Mirelei Vaida. ”Am fost premianta clasei, întotdeauna la panoul de onoare”

Prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida a vorbit despre copilăria sa și despre cum a fost pe vremea când era elevă.

Vedeta de televiziune Mirela Vaida a mărturisit, pentru revista Viva, că a fost premiantă la școală. ”Am fost premianta clasei, întotdeauna la panoul de onoare, şi am fost şefa clasei, întotdeauna în primii doi din clasă, de la clasa I până la a XII-a. Am avut tot timpul coroniță sau, în cel mai rău caz, premiul doi, în liceu, până m-am acomodat cu materiile de la mate-info, dar am şi fost un copil nu rebel, dar un copil cu personalitate, care, când a spus „eu vreau să fac asta”, a făcut asta”, a spus aceasta.

”Când am spus că vreau să plec de acasă şi să fac facultatea la Bucureşti, asta am făcut, în ciuda tuturor insistențelor părinților mei de a rămâne la Iaşi. Mi-am luat, într-un fel, soarta în mâini, am fost foarte încrezătoare în mine şi în forțele mele, nu ştiam pe atunci dacă am vreun talent, dar aveam foarte multă voință, determinare, foarte multă ambiție. Am fost un elev silitor, o studentă bună, am fost un om riguros, dar care avea anumite ieşiri din decor, în sensul că voia să îşi ducă visele până la capăt”, a adăugat Mirela Vaida.

Ce studii are Mirela Vaida

Toată lumea o cunoaște pe Mirela Vaida ca actriță, cântăreață și prezentatoare de televiziune. Puțini știu ce studii are, de fapt, vedeta și ce facultate a absolvit.

Mirela Vaida a terminat cursurile Liceului de Informatică ”Grigore C.Moisil” din Iași cu media 9,62 la Bacalaureat.

Între anii 2001 și 2006, Mirela Vaida a urmat Facultatea de Drept de la Universitatea din București. Aceasta și-a luat licența cu o medie de top, respectiv 9,35. După absolvirea facultății, Mirela vaida a făcut și două mastere.

Mirela Vaida este căsătorită și are trei copii

Mirela Vaida este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii. Partenerul de viață al vedetei de televiziune este foarte discret și stă departe de lumina reflectoarelor.

Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct”, de la Antena 1, a explicat, într-un interviu, și cum este viața sa cu trei copii acasă.

”Copiii sunt fericiţi că stăm acasă şi suntem cu ei, îşi fac de cap, cumva nu mai sunt supuşi la un program mai riguros, cum se întâmpla când erau la gradiniţă. Acum mai stau câte puţin la tabletă, mai ieşim în curte, au jucării cu duiumul, dar e greu cu toţi trei acasă. A zis cineva o vorbă foarte mare, „acum a venit momentul să trăiţi cu ceea ce aţi educat!”. Mi-am dat seama astfel că dacă ne plângem de copiii noştri, avem nişte probleme care ne sunt nouă imputabile şi nu lor şi cred că acum avem timpul şi ocazia să le remediem şi asta încerc să fac în fiecare zi. Să vorbim mai mult cu ei, să nu îi mai alintăm atât de mult, să îi responsabilizăm mai mult”, a afirmat ea.

citește și...