Din trecutul lui Răzvan Fodor. Amenințat de un soț gelos

27.04.2020, 11:41
Din trecutul lui Răzvan Fodor. Amenințat de un soț gelos
Din trecutul lui Răzvan Fodor. Amenințat de un soț gelos

Răzvan Fodor a mărturisit că, în urmă cu ani, a fost amenințat de un soț gelos, care i-a găsit numărul în telefonul partenerei de viață.

În anul 2000, Răzvan Fodor era pe culmile succesului alătui de trupa Krypton. Avea mare lipici la doamne și domnișțoare, însă acest lucru i-a adus și ceva probleme.

Cântărețul a povestit că, cu mulți ani în urmă, a fost sunat de soțul unei doamne, supărat foc și pară de faptul că a găsit numărul artistului în telefonul partenerei sale. Bărbatul a fost atât de deranjat încât i-a solicitat ferm lui Fodor să uite numărul de telefon al femeii dacă dorește să rămână integru fizic, notează click.ro.

„Mi-a zis că are numărul meu de telefon din agenda soției sale, o anume Carmen. Bănuitor, mi-a zis destul de elegant că, dacă țin la viață, să nu mă mai întâlnesc cu ea. Eu cunosc vreo cinci femei ce poartă acest nume. Nu-mi mai rămâne decât să le ocolesc pe toate. Dacă mă caută Carmen Electra, mă risc”, spunea Răzvan Fodor la acea vreme.

Răzvan Fodor, alături de soția sa, Irina

Răzvan Fodor, care câștigat cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express” alături de chef Sorin Bontea, este căsătorit, de ani de zile, cu Irina. Cei doi au o fetiță, Diana.

Răzvan Fodor, împreună cu fiica sa, Diana
citește și...