Cum s-a pregătit medical Răzvan Fodor pentru ”Asia Express”. ”Medicul show-ului mi-a zis că am fost singurul concurent care a sunat-o pe tema asta”

25.04.2020, 12:38
Cum s-a pregătit medical Răzvan Fodor pentru ”Asia Express”. ”Medicul show-ului mi-a zis că am fost singurul concurent care a sunat-o pe tema asta”
19. Cum s-a pregătit medical Răzvan Fodor pentru ”Asia Express”. ”Medicul show-ului mi-a zis că am fost singurul concurent care a sunat-o pe tema asta”

Răzvan Fodor și-a luat toate măsurile de precauție din punct de vedere medical înainte de participarea la emisiunea ”Asia Express”, după cum a explicat într-un interviu pentru paginademedia.ro.

Răzvan Fodor suferă de astm, astfel că înainte de a pleca la ”Asia Express”, concurs pe care l-a câștigat alături de chef Sorin Bontea, a făcut numeroase vaccinuri și a discutat mereu cu medicul show-ului.

”Am fost curtat încă de anul trecut pentru show. Eu sunt astmatic și voiam așa o garanție că nu o să pățesc nimic. Am fost foarte insistent pe partea această medicală. Medicul show-ului mi-a zis că am fost singurul concurent care a sunat-o pe tema asta”, a declarat Răzvan Fodor într-un interviu pentru paginademedia.ro.

”Înainte să plecăm, am făcut patru vaccinuri. Am făcut vaccin de hepatită A și B, am luat pastile de malarie și am făcut și antitetanos”, a adăugat el.

Răzvan Fodor a vorbit și despre lucrurile șocante pe care le-a văzut pe durata participării la show-ul ”Asia Express”, de la Antena 1.

”Au fost multe lucruri șocante. Am fost într-un trib de canibali, undeva în partea de Nord din Filipine. Ei își țin morții într-un fel de „magazia cu scule”. Își țin acolo bunicii, părinții și îi scot undeva pe verandă, mai stau cu ei, le dau ofrande. N-am văzut, dar am văzut criptele, dar nu poți să dai așa ceva pe post. Pe la unele case, mai era înfipt câte un craniu în gard. Cum să nu te șocheze astfel de lucruri”, a mărturisit artistul.

“Într-o zi am fost mușcat de niște viermi, am avut picioarele pline de răni. Asta nu a fost pe TV”, a mai spus el.

citește și...