Din trecutul lui Marian Râlea. ”Mai făceam câte un ban zugrăvind case”

28.03.2021, 16:15
Din trecutul lui Marian Râlea. ”Mai făceam câte un ban zugrăvind case”
Din trecutul lui Marian Râlea. ”Mai făceam câte un ban zugrăvind case”

Binecunoscutul actor Marian Râlea a scos la iveală lucruri mai puțin cunoscute din trecutul său.

Actorul Marian Râlea a acordat un interviu pentru okmagazine.ro în care a vorbit despre trecutul său. Acesta a povestit că a făcut Liceul de Construcții, iar în perioada studenției a făcut bani zugrăvind case. ”Mama a avut grijă să-mi spună că pe fratele meu cel mare l-a scăpat din mână când s-a dus la Teatru şi că eu aş face bine să-mi aleg altă meserie. Mi-a prins bine liceul de Construcţii pentru că, pe întreaga perioadă a studenţiei şi chiar şi după absolvire, mai făceam câte un ban zugrăvind case”, a dezvăluit artistul.

Acesta a povestit și că a vândut felicitări și mărțișoare. ”Făcusem armata cu studenţii de la Arte Plastice, care m-au învăţat să fac mărţişoare. Mărţişoarele cu imortele au fost inventate de mine!… Vindeam şi felicitări pe Lipscani, dar n-am făcut nicio afacere. Am jucat şi într-un spectacol în care erau nişte serviete, iar eu le-am băgat pe ale mele, cu mărţişoare, pe scenă, ca să afle lumea că făceam şi mărţişoare”, a mai spus actorul.


Ce spune Marian Râlea despre perioada de pandemie

Marian Râlea a vorbit și despre perioada de pandemie de coronavirus.

”Sigur că încerc să mă feresc de virus atât cât pot. În rest, cred că medicii au făcut şi fac tot ce pot pentru a opri această pandemie. Sigur că mi-e teamă de spital şi nu mă hazardez, în weekend nu prea ies din casă, nu plec în vacanţe. N-am văzut marea vara trecută, am tras doar câte o fugă până pe la Braşov şi cam atât”, a explicat artistul.

Acesta a afirmat și că vrea să se vaccineze împotriva COVID-19: ”Sigur! Cei care au făcut vaccinul nu l-au făcut împotriva noastră, l-au făcut pentru noi. Mi se pare civilizat, onest să mă vaccinez eu ca să nu îi îmbolnăvesc pe ceilalţi”.

citește și...