Din trecutul lui Florin Salam. ”Luam 400-500 de lei, iar mama avea 800 de lei salariu”

12.05.2021, 12:16
Din trecutul lui Florin Salam. ”Luam 400-500 de lei, iar mama avea 800 de lei salariu”
Din trecutul lui Florin Salam. ”Luam 400-500 de lei, iar mama avea 800 de lei salariu”

Binecunoscutul cântăreț Florin Salam a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute din trecutul său.

Florin Salam a fost invitat de curând la podcastul realizat de Damian Drăghici. Artistul a vorbit, printre altele, despre pasiunea sa pentru muzică, și a scos la iveală detalii mai puțin știute din trecutul său.

”Cântam la clanța ușii (n.r. pe post de microfon), cu acordeonul, închideam ochii și trăiam momentul, ca și cum aș fi fost pe scenă. Aceasta pe la 6-7 ani. Voiam să fiu prieten cu ei, cu lăutarii celebri, să dau mâna cu ei. Mare vorbă: legea atracției. De mic copil am visat ceea ce am realizat în viață”, a povestit cântărețul de manele, notează revista Viva.

Din trecutul lui Florin Salam. ”Nu-mi ardea de școală, dar mă duceam să nu mă bată mama”

Florin Salam a mărturisit că mergea cu tatăl său la nunți și câștiga într-o seară jumătate din salariul mamei sale dintr-o lună. „Nu-mi ardea de școală, dar mă duceam să nu mă bată mama! Mă împrietenisem cu lăutarii din Berceni, mă țineam după ei. Am ajuns cântăreț prin chin, nedormire, am plâns mult. Mă duceam cu tata la nunți și mă băga și pe mine să cânt, să fac un ban, luam 400-500 de lei, iar mama avea 800 de lei salariu, că muncea, prinsesem gustul banilor parfumați, ce să mă mai duc la școală? Am făcut și năzdrăvănii, jucam barbut pe «surprize» (n.r. de la guma de mestecat). Le câștigam și le vindeam la ăia mai bogați. Și-mi luam blugi și pulovere turcești”, a mai declarat Florin Salam.

Artistul a vorbit și despre viața sa de bunic, acesta având doi nepoți.

„Sunt mai puștan ca ei. Nici nu știu exact cât au, eu nu prea le am cu cifrele. Nu mă vedeam bunic atât de tânăr. Dar îmi pare bine, deși mi-era rușine la început. Mamă, eu chiar am devenit bunic! O emoție cu rușine în suflet. De-acum încolo nu mai pot să fac aia, aia, trebuie să-mi vină mintea la cap. Cea mai bună învățătură? Obligat și normal, vor cânta. O să le zic: Să nu dați șpagă vreodată, să fiți plăcuți în muzică! Dacă nu aveți treabă cu muzica, să vă duceți la fotbal sau să fiți zugravi”, a mai spus Florin Salam, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...