Adelina Pestrițu, despre banii pe care îi câștigă din online. ”Raportat la salariul minim pe economie este enorm”

16.04.2021, 10:45
Adelina Pestrițu, despre banii pe care îi câștigă din online. ”Raportat la salariul minim pe economie este enorm”
Adelina Pestrițu, despre banii pe care îi câștigă din online. ”Suma raportată la salariul minim pe economie este enormă”

Adelina Pestrițu a vorbit despre câștigurtile pe care le are din mediul online.

Adelina Pestrițu este unul dintre cei mai urmăriți influenceri. Are 1.7 milioane de urmăritori pe Instagram și 1,5 milioane pe Facebook. Aceasta a vorbit despre activitatea sa și despre câștigurile din online la emisiunea „Interviurile lui Vitalie”. “Sunt zile în care nu am timp pentru mine sau viața personală, dar trebuie, e musai să am timp pentru ce fac eu în mediul online, adică mediul din care îmi câștig pâinea, pentru care trebuie să muncesc non-stop. Nu este o meserie pentru care ai un program, cum sunt corporatiștii, până la 18.00, apoi merg acasă cu familia, merg la un tenis sau, pe vremuri, la cinema”, a spus Adelina Pestrițu, citrată de protv.ro.

În ceea ce privește banii câștigațiu, Adelina Pestrițu a declarat: “Nu aș putea să-ți spun. Nu aș putea să-ți spun dacă ar fi o cifră reală sau umflată. Depinde mult de context. În cazul meu, să știi că au fost colaborări din propria inițiativă fără nici 50 de euro. Am simțit că este nevoie de aportul meu în cazul respectiv. Unele contracte sunt remunerate și cu asemenea sume (n.r. 5. 000 de euro) , altele cu mai puțin. Altele deloc. Raportat la salariul minim pe economie este enorm. (…) Oamenii au tendința de a judeca pentru că nu știu ce este în interior. Din exterior pare foarte simplu. Ți-ai luat un telefon, ai făcut o poză, ai urcat-o pe Instagram, vreau și eu un contract, dar când intri și vezi cam cât de mult trebuie să muncești, cam cât de mult trebuie să te implici, la câte lucruri trebuie să renunți tu pentru a fi în permanență prezent pentru comunitate.(…) Unii oameni consideră că noi ne facem treaba asta la negru. Eu am o firmă de PR, management, contabilă care se ocupă de absolut toate actele. Peste zece oameni pe care i-am angajat. Sunt mulți oameni de care am nevoie. Nu i-am angajat dintr-un moft. Plătesc salarii, plătesc impozite. Nici nu vrei să știi cam ce taxe”.

Adelina Pestrițu, despre o eventuală revenire la TV

De-a lungul anilor, Adelina Pestrițu a fost implicată în mai multe proiecte TV. Aceasta a făcut declarații despre revenirea în televiziune pentru okmagazine.ro. Bruneta a afirmat că a primit numeroase oferte în acest sens.

”Mi-e dor de televiziune şi m-aş întoarce oricând, însă nu în orice proiect. Aş alege din nou televiziunea doar dacă ar fi vorba despre un proiect care să-mi aducă satisfacţii la fel de mari ca munca în online. Mi-ar plăcea să merg de drag la muncă, aşa cum o fac zilnic în business- ul meu şi să ştiu că sunt implicată într- un proiect care are o eticheta pozitivă. De când am dat televiziunea pe activitatea online am primit multe oferte să revin, însă nu m-am putut sincroniza cu propunerile, pentru că fie îmi ocupau prea mult timp şi mă distrăgeau de la online, fie nu erau formate care să mă reprezinte”, a declarat Adelina Pestrițu.

În plan personal, in anul 2019, Adelina Pestrițu este căsătorită cu Virgil Șteblea, alături de care are o fiică, Zenaida Maria.  Aceasta a mai fost căsătorită cu binecunoscutul artist Liviu Vârciu.

citește și...