Artiștii din România au început să-și programeze spectacolele. Mihai Trăistariu: “Am deja de cântat la 3 nunți”

21.02.2021, 13:35
Artiștii din România au început să-și programeze spectacolele. Mihai Trăistariu: “Am deja de cântat la 3 nunți”
Artiștii din România au început să-și programeze spectacolele. Mihai Trăistariu: “Am deja de cântat la 3 nunți”

După un an de stat pe tușă, artiștii din România au început ușor-ușor să-și programeze spectacolele și evenimentele la care vor cânta în lunile următoare. 

După aproape un an de pandemie, soliștii trag speranțe că totul va reveni la normal și astfel își vor putea câștiga pâinea.

Mihai Trăistariu a mărturisit că a primit deja invitații să cânte la trei nunți. În timpul pandemiei, artistul a cântat de câteva ori pe litoral, însă nu a fost vorba de evenimente mari. Solistul dezvăluia că s-a descurcat destul de greu cu banii.

Artiștii din România, repetiții pentru concerte

„După ce un an, noi – artiștii – am luat o pauză nemeritată, iată că răsare soarele. Au început deja să mă sune pentru concerte și sunt extrem de fericit! Chiar și cu reguli, mască, restricții legate de numărul de participanți. Am deja de cântat la trei nunți (în iunie, septembrie și octombrie) și la un concurs de miss, în vară, la Băile Felix. Au început, iată, să prindă curaj organizatorii, dar nu neapărat de spectacole, ci sunt evenimente private, niște nunți amânate de anul trecut, niște evenimente gen botez, dar e bine că sună. Pe 6 iunie aș avea prima nuntă, undeva lângă București, la Bragadiru”, a declarat solistul, pentru Click.ro.

Și Dan Bittman a anunțat pe rețelele de socializare că a început repetițiile pentru primele concerte. El va avea primul concert, alături de trupa Holograf, pe 8 martie, de Ziua Femeii, la Botoșani.

”Sărbătorim femeia”. Invită-ți femeia sau femeile din viața ta și vino să te reapropii social de viață, să asculți hituri ale muzicii bune, de la anii 80′-90′ și până în prezent cu DJ Erick, să te bucuri de relaxare!Vino să-ți recalibrezi psihicul distrus în ultimul an de teamă și griji, lăsați fricile deoparte, viața merge mai departe și-n condițiile date!”, transmit organizatorii, citați de botoșăneanul.ro.

Mihai Trăistariu s-a descurcat greu cu banii

Mihai Trăistariu se numără printre artiștii care au rămas fără concerte și spectacole din cauza pandemiei de coronavirus.

În urmă cu mai bine de un an, solistul a investit enorm în cele 6 apartamente pe care le deține la malul mării. Din nefericire, locuințele nu au mai putut fi închiriate în sezonul estival, așa cum preconiza interpretul.

Unul dintre aprtamente a trebui să-l vând ca să supraviețuiesc, iar celelalte 6 le-am închiriat turiștilor în vara trecută și am făcut 20.000 de euro din toate cele 6 și i-am ținut în bancă până în ziua de azi. Bani cu care trăiesc și acum.

Trăiesc din banii de anul trecut, din vară, care și ei se termină în două luni și sunt un pic îngrozit, nu mai dorm noaptea, evident, am făcut și petiții, am semnat tot ce trebuie’, a declarat Mihai Trăistariu, pentru Antena Stars.

citește și...