Din trecutul lui Connect-R. ”Am vândut ziare, eram profesionist”

07.01.2021, 12:04
Din trecutul lui Connect-R. ”Am vândut ziare, eram profesionist”
Din trecutul lui Connect-R. ”Am vândut ziare, eram profesionist”

Connect-R a făcut dezvăluiri din trecutul său. Acesta a povestit că a vândut ziare ci ani în urmă

Connect-R este astăzi un artist cunoscut pe scena muzicală din țara noastră. În plan personal, Connect-R a fost căsătorită cu cântăreața Misha. Din mariajul lor a rezultat o fetiță care se numește Maya, de care se ocupă amândoi. Însă, cu ani în urmă, Connect-R a vândut ziare pentru a face rost de bani.

”Dimineața la 4 îmi luam ziarele. Am fost ”ziarist”, am fost om de presă! Am vândut ziare trei ani și ceva, aproape 4 ani, în intersecție. În același timp aveam clip pe Atomic TV cu Racla. Am vândut ziare, eram profesionist, serios. Doamne, ce flow aveam! Eram pe flow și oamenilor le era drag de mine. Pe jumătate de cap aveam dreaduri și jumătate era desfăcut. Cu ochelari de soare, geacă, bocanci. Era mega fresh! Aveam un talent… Jur că iubeam ce făceam!”, a mărturisit artistul, citat de spynews.ro.

Connect-R: ”Mă îmbrăcam cel mai ieftin posibil”

Artistul a povestit că, în urmă cu ani, purta haine ieftine și recurgea la tot felul de artificii pentru a-și face accesorii.

”Mă îmbrăcam cel mai ieftin posibil. Luam ciorapi de la mama, dresuri, tăiam cracul și rămânea doar banda aceea. Luam boxeri din piață și le tăiam cu lama eticheta și o coseam pe banda elastică de la ciorap și îmi făceam practic ciorap de cap, cum purtau negrii. Mă întreba lumea: ”De unde o ai?” și le ziceam: ”Mi-a trimis-o cineva, nu pot să spun”. Îmi cumpăram trei patru perechi de adidași, erau gen 10 lei acum, doar că aveau 4 dungi și cu aceeași lamă tăiam o dungă. În fiecare weekend aveam adidași noi”, mai spus el.

Connect-R a vorbit, la podcast-urile realizate de Laura Giurcanu, și despre perioada în care trăia de pe o zi pe alta. ”Încă mă mai construiesc și cred că asta o să fac toată viața, dar sunt cumva într-un punct în care nu mai este foame, ceea ce este minunat, pentru că… Nu vreau să sune așa, ca o povestea de-asta foarte tristă, însă cumva, mie mi-a fost foame foarte mult timp, literalmente. Adică mă gândeam ce fac, ce mănânc mâine și cumva mă bucur că pot să fac fix ce-mi place din toate punctele de vedere. Și muzical și în viața de zi cu zi fac 90% ceea ce simt. 10% este diplomația care cumva trebuie să existe, bunul simț și așa mai departe”.

 

citește și...