Din trecutul lui Cătălin Botezatu. ”Am stat în celulă cu un mafiot condamnat pe viață”

29.07.2020, 13:07
Din trecutul lui Cătălin Botezatu. ”Am stat în celulă cu un mafiot condamnat pe viață”
Din trecutul lui Cătălin Botezatu. ”Am stat în celulă cu un mafiot condamnat pe viață”

Binecunoscutul creator de modă Cătălin Botezatu a avut parte de o experiență extrem de neplăcută în urmă cu ani, când a fost la închisoare în Italia.

Designerul Cătălin Botezatu a stat o vreme la închisoare, în urmă cu 25 de ani.

Cătălin Botezatu a fost arestat în Italia pentru bancrută (faliment) frauduloasă și încarcerat într-o închisoare de maximă siguranță, alături de cei mai temuți criminali și infractori. Despre experiența prin care a trecut povestea creatorul de modă într-un interviu. Cătălin Botezatu a stat în celulă cu un mafiot care fusese condamnat pe viață.

„Am stat într-o închisoare de maximă siguranță, cu cei mai mari infractori și mafioți ai Italiei. Am stat în celulă cu un mafiot condamnat pe viață. Era privilegiat, stătea într-un halat de mătase, fuma trabuc, vorbea la telefon.

Îmi povestea în fiecare seară despre crimele pe care le-a făcut, cu o nonșalanță extraordinară. Jur că ceea ce am văzut acolo este la fel cu ceea ce vezi într-un film de acel gen”, dezvăluia Cătălin Botezatu, potrivit libertateapentrufemei.ro.

Cătălin Botezatu a fost extrădat de autoritățile italiene după câteva luni. Acesta a ajuns la Penitenciarul Rahova, unde a fost coleg de celulă cu Miron Cozma. A fost eliberat în data de 14 martie 1997.

Cătălin Botezatu a avut numeroase probleme de sănătate

În septembrie 2019, Cătălin Botezatu a fost operat de urgență în Turcia, după ce în urma unui set de analize, medicii au descoperit că acesta suferă de o tumoră la colon. Celebrul designer a stat în jur de 6 ore pe masa de operație. Se pare că după ce i-a fost depistată tumora, doctorii au decis să-i taie acestuia jumătate de colon. Pe lângă procedura de extirpare a tumorii, Cătălin Botezatu a fost supus și unei proceduri de chimioterapie hipertermică. Cătălin Botezatu are și mari probleme cardiace, având montate 5 stenturi la inimă.

citește și...