Cătălin Botezatu știe exact ce vrea. ”Nu mai e cazul”

04.07.2020, 13:57
Cătălin Botezatu știe exact ce vrea. ”Nu mai e cazul”
Cătălin Botezatu știe exact ce vrea. ”Nu mai e cazul”

Designerul Cătălin Botezatu știe foarte clar ce anume vrea în viață. Acesta a afirmat că nu se mai gândește la căsătorie.

La emisiunea ”Star Matinal”, de la posul de televiziune Antena Stars, Cătălin Botezatu a mărturisit că nu este adeptul căsătoriei.

„Nu sunt adeptul căsătoriei și chiar nu mai e cazul. Dar dacă e să o găsesc, e ok. Dacă nu, iar e ok, până la urmă nu e nimic rău să diversifici peisajul”, a declarat creatorul de modă, citat de spynews.ro.

Cum arată femeia ideală în viziunea lui

Cătălin Botezatu a explicat și cum ar trebuie să fie femeia ideală pentru el.

”Sunt extrem de selectiv. De când mă știu, viața mi-a fost înfrumusețată de femei foarte frumoase. Am încercat să îmbin utilul cu plăcutul, să fie și frumoase și deștepte și cu simțul umorului. Trebuie să aibă câte puțin din toate”, a afirmat el.

”Am făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual”

De curând, designerul a făcut declarații neașteptate despre viața sa sentimentală. Creatorul de modă Cătălin Botezatu a afirmat că a făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual.

„Mă onorează faptul că mă plac și femeile, și bărbații, dar există o barieră pe care nu am depășit-o complet. Că am făcut tot felul de prostii din punct de vedere sexual…. Dar nu am făcut atât de multe. Am primit complimente de la bărbați, că arăt bine… E normal în secolul XXI. Primesc în proporție de 70% poze și propuneri de la femei și 30%, restul”, a declarat Cătălin Botezatu la o emisiune de televiziune.

A avut numeroase probleme de sănătate

În septembrie 2019, Cătălin Botezatu a fost operat de urgență în Turcia, după ce în urma unui set de analize, medicii au descoperit că acesta suferă de o tumoră la colon. Celebrul designer a stat în jur de 6 ore pe masa de operație. Se pare că după ce i-a fost depistată tumora, doctorii au decis să-i taie acestuia jumătate de colon. Pe lângă procedura de extirpare a tumorii, Cătălin Botezatu a fost supus și unei proceduri de chimioterapie hipertermică. Cătălin Botezatu are și mari probleme cardiace, având montate 5 stenturi la inimă.

citește și...