Din trecutul lui Alex Delea, câștigătorul ”Survivor România” 2022. ”Dacă nu aveam mâncare, credeam că așa este normal, să nu ai ce mânca”

01.07.2022, 16:06
Din trecutul lui Alex Delea, câștigătorul ”Survivor România” 2022. ”Dacă nu aveam mâncare, credeam că așa este normal, să nu ai ce mânca”
Din trecutul lui Alex Delea, căștigătorul ”Survivor România” 2022. ”Dacă nu aveam mâncare, credeam că așa este normal, să nu ai ce mânca”

Alex Delea, care a câștigat cea mai recentă ediție a emisiunii ”Survivor România”, a trecut prin multe greutăți de-a lungul anilor. Acesta a dezvăluit amănunte mai puțin cunoscute din trecutul său. ”Dacă nu aveam mâncare, credeam că așa este normal, să nu ai ce mânca”, a mărturisit câștigătorul ”Survivor România”.

Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea, care a fost desemnat câștigătorul ”Survivorr România ” 2022. Acesta a încasat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

Alex Delea nu a avut o viață ușoară. Despre greutățile prin care a trecut el și familia sa a povestit acesta într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro.

Din trecutul lui Alex Delea, câștigătorul ”Survivor România” 2022. ”Greutățile au fost duse de mama mea, de mamaia mea”

”Viața mea este o viață simplă. Când eram mic, cred că era o viață tipic românească, dar eu eram fericit, eram copil, nu îmi dădeam seama. Greutățile au fost duse de mama mea, de mamaia mea. Eu eram mic. Dacă nu aveam mâncare, credeam că așa este normal, să nu ai ce mânca. Exact ca în Survivor, dacă noi toți trăim în baracă și nu avem ce mânca, nu ai cum să te plângi cuiva că nu există, nu ai văzut, nu știi că nu ai. Așa a fost și copilăria mea, n-am știut și eram fericit, eram bucuros până când mama mea a trebuit să ne scoată din această bulă”, a povestit Alex Delea.

”Am plecat din România, nu am vrut să plec, dar am fost nevoit pentru că mama mea nu mai suporta să stea departe de mine, iar în România nu s-ar fi întors fiindcă începuse să aibă de-ale gurii. A trebuit să plec și m-am dezvoltat personal. Am plecat un băiat timid și m-am întors mai vorbăreț. În România am trăit cea mai frumoasă copilărie, iar în Spania m-am dezvoltat personal”, a completat el.

citește și...