Din trecutul Irinei Rimes. ”Ai mei au vrut la un moment dat să mă facă economist”

10.10.2022, 15:14
Din trecutul Irinei Rimes. ”Ai mei au vrut la un moment dat să mă facă economist”
Din trecutul Irinei Rimes

Cântăreața Irina Rimes, în vârstă de 31 de ani, a făcut dezvăluiri din trecutul său. Artista a vorbit despre pasiunea sa pentru muzică. Cântăreața a povestit că părinții săi și-au dorit, la un moment dat, ca ea să urrmeze o altă carieră. ”Ai mei au vrut la un moment dat să mă facă economist”, a povestit Irina Rimes.

Irina Rimes este o cântăreață și compozitoare din Republica Moldova, una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală.  În plan personal, Irina Rimes a fost căsătorită cu Andi Bănică, dar a ajuns la divorț. În prezent, cântăreața are o relație cu francezul David Goldcher, care activează tot în domeniul muzical.

Vedeta a povestit, pentru revista Viva, despre pasiunea ei pentru muzică. De asemenea, artista a explicat că, la un moment dat, părinții săi și-au doit ca ea să se facă economist.

Din trecutul Irinei Rimes. ”Le-a fost teamă să nu-mi strice drumul în viață”

”Am fost dintotdeauna un copil creativ. Am scris poezii de mică, am cântat de mică, nu vedeam altceva decât muzica și creația. Ai mei au vrut la un moment dat să mă facă economist, dar s-au răzgândit, pentru că le-a fost teamă să nu-mi strice drumul în viață, așa că m-au lăsat să-mi urmez chemarea și au fost mereu lângă mine la nevoie”, a detaliat Irina Rimes.

Întrebată cât de greu i-a fost să meargă la studii departe de casă și de familie, cântăreața a răspuns: ”Surprinzător, dar nu a fost deloc greu. Pot spune chiar că a fost foarte fain! Depărtarea asta m-a învățat să fiu independentă de la o vârstă fragedă, să mă descurc în orice circumstanțe și să răspund de mine. Nici când eram acasă nu eram dependenți unii de alții, eu nu am depins niciodată de părinți, mă descurcam. Eu și fratele meu ne-am crescut unul pe altul. Ai noștri erau mai tot timpul plecați la muncă, iar noi trebuia să avem grijă unul de celălalt”.

citește și...