Din ce își câștigă existența Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea. ”Am doar clienți privați”

13.03.2021, 16:22
Din ce își câștigă existența Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea. ”Am doar clienți privați”
Din ce își câștigă existența Larisa, fosta soție a lui Alin Oprea. ”Am doar clienți privați”

S-a aflat cum își câștigă existența Larisa, fosta soție a cântărețului Alin Oprea, de la Talisman.

La emisiunea ”Ctra Night Show”, de la Antea Stars, Larisa, fosta parteneră de viață a lui Alin Oprea, a explicat cum își câștigă existența. Acesta este antrenor personal.

”Eu sport am început să fac la opt ani. După care am intrat la liceul sportiv, după care am făcut Facultatea de Sport, după care am făcut toate specializările sportive asta până când m-am căsătorit și m-am reprofilat. Dar din 2014 m-am reîntors la ce îmi place, iar reacțiile cliențiilor mei au fost întotdeauna pozitive. Antrenor personal sunt din 2014, am deschis o sală în București, după care, de când am plecat la Londra, am vândut sala, iar acolo am făcut ce-mi place. Acolo a fost o perioadă grea pentru că restricțiile sunt dure, nu am putut face decât activitatea online. Eu acum am doar clienți privați, oameni care-și permit un antrenament privat, acasă. Telefonul meu este mereu deschis, vorbim în fiecare secundă despre sport și nutriție. Un om normal, care are un job de 1.000 și ceva de lire nu-și poarte permite un antrenor personal”, a declarat Larisa, notează spynews.ro.

Ce a declarat Larisa, soția lui Alin Oprea, după întâlnirea de la tribunal

Alin Oprea se află în plin divorţ de soţia lui, Larisa, după 22 de ani de căsătorie şi 23 de relaţie. Cei doi au împreună doi copii. Divorţul lor se dispută în instanță, iar prima înfăţişare a avut loc în data de 15 februarie 2021. După întâlnirea de la tribunal, Larisa a făcut declarații.

„Un om normal ar fi venit să ne salute. Este prea mult ceea ce cerem, un bună ziua. Tot timpul găsește motive pentru care să nu vorbească cu copiii. Ne-a îmbolnăvit pe noi toți. Trebuie doar să dovedesc că merit numele de Oprea, în rest nu mai există martori și alte dovezi”, a declarat Larisa la ieșirea de la tribunal.

„Este foarte clar că nu mai avem cum să conviețuim împreună. Eu îi mulțumesc pentru cei 23 de ani de căsătorie, îi mulțumesc pentru acești copii, ei sunt minunile mele. Eu pentru ei trăiesc. Și-a înegistrat propriul copil, a pus telefonul pe masă, cică să îi arate ceva dar de fapt îl înregistra, nua avut discuții normale cu copii. Denisa merge la psiholog, și probabil o să merg și eu”, a adăugat ea.

 

citește și...