Din ce făcea bani vloggerul Alexandru Bălan. ‘Colo’ a fost reținut pentru violență împotriva minorelor

10.06.2020, 13:03
Din ce făcea bani vloggerul Alexandru Bălan. 'Colo' a fost reținut pentru violență împotriva minorelor
Vloggerul Alexandru Bălan a fost reținut

Alexandru Bălan, cunoscut drept ‘Colo’ în mediul online, a fost reținut marți seară, pentru instigare la violență împotriva minorelor.

El a fost audiat ore bune de polițiștii de la secția 9 din Capitală, după ce a provocat o adevărată revoltă pe internet.

Pe canalul său de Youtube, el a publicat un clip vulgar, în care povestea cum ar proceda cu o minoră de 16 ani. Video-ul respectiv i-a adus numai critici. Pe Youtube, Alexandru Bălan este urmărit de peste 850.000 de persoane, majoritatea copii.

Vloggerul Alexandru Bălan a fost reținut

După ce a ieșit din secția de Poliție, tânărul de 28 de ani nu a scos un cuvânt, ci doar s-a uitat o singură dată la jurnaliștii care voiau să îi ia o declarație. El va ajunge în instanță, cu propunere de arestare pentru 30 de zile.

În ultimii ani, Alexandru Bălan a făcut publicitate pentru mai multe companii, unele foarte mari, din care a scos bani frumoși.

‘Colo’ a făcut reclamă pentru evoMag, iar într-o campanie la laptopuri, acesta era prezentat: ‘Am ales 6 bărbați curajoși din 3 țări și le-am pregătit 16 obstacole nebune’. De asemenea, și Red Bull a apelat la vloggerul român Alexandru Bălan.

În afară de veniturile făcute din toate reclamele de pe YouTube, Alexandru Bălan a mai obținut bani din colaborarea cu diferite branduri.

‘La modul cu picioare-n gură, s-o scuipi în gură, să-i zici “Oh! Cine-i tăticul tău”, să-i dai cu palme, s-o ţii cu capul de pereţi, să-i pui aşa piciorul pe faţă… Eu am nişte fetişuri mai ciudate, ştii, gen, adică aia se vedea că-i place şarpele. Adică, credeţi-mă, că astea nu trebuie iertate’, spunea vloggerul într-un live făcut în 2017.

Și-a cerut scuze pe internet

În plus, în vara lui 2019, Alexandru Bălan mai povestea cum a agresat o fată la festivalul Untold. Tânăra îi ocupase locul la festival. ‘Dacă stai aici, o să îți f*t la coate de o să rămâi paralizată. I-am f**** la coate. Am sărit cu picioarele pe ea’, mărturisea ‘Colo’, pe canalul său de Youtube.

După ce a izbucnit tot scandalul, Alexandru Bălan și-a cerut scuze și a explicat că live-ul în care povestea cum ar viola minore a fost o ‘glumă extraordinar de proastă’.

‘Vă spun sincer, respect toate femeile pentru că eu am fost crescut alături de mama mea, ea mi-a oferit cea mai bună educaţie şi mi-a spus să respect toate femeile din această lume. Credeţi-mă că sunt cu o fată de 6 ani de zile. Este iubita mea, o iubesc ca pe ochii din cap şi niciodată nu am ridicat mâna la ea. Nu sunt de acord cu violenţa faţă de femei. Nu aş fi vrut niciodată să jignesc, în mod oficial, pe cineva. Chiar şi neoficial’, a mai spus el, afirmând că nu a fost agresiv cu iubita lui de șase ani.

Sursa: Libertatea

citește și...