Din ce face bani rapperul Deliric, iubitul Innei. Cunoscutul artist are o afacere profitabilă

19.08.2020, 13:49
Din ce face bani rapperul Deliric, iubitul Innei. Cunoscutul artist are o afacere profitabilă
Din ce face bani rapperul Deliric, iubitul Innei. Cunoscutul artist are o afacere profitabilă

Inna nu se mai ascunde! Îndrăgita artistă a recunoscut că se iubește cu Deliric, unul dintre cei mai admiraţi rapperi din România. Cei doi îndrăgostiți și-au făcut deja publică relația pe rețelele de socializare.

Nu obişnuiesc să vorbesc despre viaţa mea personală şi nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Aţi fost vigilenţi’, a declarat Inna, pentru elle.ro.

Cu ce se ocupă Deliric

După ce Inna și-a dezvăluit relația, cei mai mulți s-au întrebat cu ce se ocupă Deliric, pe numele lui adevărat Răzvan Eremia. Solistul are de ceva vreme un business profitabil, care i-a adus o cifră de afaceri de aproape 1 milion de euro.

În urmă cu ceva timp, Deliric povestea cum s-a apucat de antreprenoriat și de muzică. Când era în liceu, și-a făcut o formație cu câțiva prieteni.

‘Nu m-am înțeles cu casele de discuri pentru că nu îmi place să îmi spună alții ce să fac. Când am descoperit internetul, la sfârșitul anilor 90, am sesizat o portiță și că pot să dau muzica mea direct oamenilor. Ne făceam singuri CD-urile și le vindeam pe forumuri. Am ținut cu dinții să fiu independent. Muzica am vândut-o direct noi. Am învățat de unul singur să fac grafică pentru CD-uri, îmi făceam poze.

Și pentru că rapperii trebuiau să aibă blugii foarte largi, când eram copil mi-i făceam singur. Am rămas cu visul asta de a face hainele tot eu și am făcut un magazin online, să vând hainele mele. Am pornit cu trei tricouri în 2011 și acum am ajuns undeva le vreo 300 de produse și un business cu o cifră de afaceri de aproape 1 milion de euro’, a declarat Deliric, potrivit revistabiz.ro.

În prezent, Deliric este mentorul lui Vlad Dobrescu, amicul lui bun și colegul de trupă, care deține un food truck cu supă ‘Supa Dupa’.

‘Eu am mereu o abordare precaută și încerc să-i sperii, ca să înțeleagă în ce se bagă, pentru că uneori nu ești făcut pentru asta. Am făcut Finanțe – Bănci la ASE și știu să fac rapid un calcul de profitabilitate. Trebuie să te arunci cu capul înainte, să te lași dus de val. În cel mai rău caz e un eșec și trebuie să te înveți cu el’,  a mai spus Deliric.

Inna este una dintre cele mai bogate vedete din lume

Inna, pe numele adevărat Inna Alexandra Apostoleanu, este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară și de peste hotare! Eforturile solistei sunt extrem de apreciate, așa că Inna a ajuns să câștige sume enorme din muzică.

Inna a reușit să strângă suma uriașilor grație hiturilor lansate. În plus, contul său de pe Youtube îi aduce sume frumușele anual,  la care se mai adaugă și diversele contracte de publicitate pe care le încheie cu sponsorii. Solista câștigă peste 1 milion de euro pe an din Youtube.

‘Într-adevăr, YouTube devine o sursă de venit nouă şi importantă pentru artişti de când vânzările de muzică au scăzut în lume, nu doar în România. Informaţiile privind încasările de la YouTube sunt confidenţiale şi diferă de la canal la canal. În plus, sunt imposibil de evaluat exact, niciodată nu ştim sumele, pentru că acestea nu sunt fixe. 

Cu Inna avem parteneri în fiecare ţară, cum ar fi Spin Records – în Olanda, Universal – în Franţa, Warner – în Spania şi monetizăm muzica diferit. La final de an, sosesc rapoarte din fiecare ţară, se adună şi se calculează conform contractelor încheiate’, a spus managerul Innei, la un post tv.

citește și...