Inna, declarații din viața amoroasă: „Cu băieții nu eram timidă”

18.11.2019, 11:59
Inna, declarații din viața amoroasă: „Cu băieții nu eram timidă”
Inna, declarații din viața sa amoroasă

Deși în general este foarte discretă în ceea ce privește viața sa amoroasă, Inna a făcut recent câteva declarații savuroase despre fostele sale relații și nu numai. 

Invitată la o emisiune radio, Inna a povestit cum se comporta cu băieții în adolescență și când a avut primul iubit. 

Inna, declarații din viața amoroasă

„Primul meu prieten juca baschet și jucam și eu, apoi n-am mai avut un prieten care să fie atras de sport. Îmi plăceau băieții care veneau din familii unite. Cu băieții nu eram niciodată timidă. Mergeam la balul bobocilor, dansam, după trimitea pe colegul, ieșeam la film. Da, da am avut o relaţie de durată. Prima dată m-am pupat cu un băiat din generală, îl cheamă Bogdan”, a destăinuit Inna.

Lucian, managerul și fostul iubit al artistei, a avut numai cuvinte de laudă la adresa ei: „Inna este artistul care a avut cea mai mare transformare de când o știu eu și până astăzi. Nu cred că are cineva o așa mare transformare până astăzi, a fost cu un pas înainte. Dacă acum 11 ani cumpăra muzică, astăzi își compune singură, are recunoștință la nivel național cum nu are nicun alt artist român. E cel mai muncitor artist pe care l-am cunoscut vreodată și foarte serios”.

citește și...