Inna a confirmat relația de iubire cu rapperul Deliric: ‘Da, suntem împreună’

19.08.2020, 10:25
Inna a confirmat relația de iubire cu rapperul Deliric: 'Da, suntem împreună'
Inna a confirmat relația de iubire cu rapperul Deliric: 'Da, suntem împreună'

Inna este una dintre cele mai apreciate artiste din România, dar și peste hotare. Cu toate acestea, ea a reușit cu brio să își țină departe de ochii curioșilor viața personală. Recent, cântăreața a reușit să se dea de gol singură cu privire la noua relație.

Inna se iubește cu rapperul român Deliric. În plus, solista a făcut și primele declarații despre povestea de dragoste cu tânărul.

În cercul lor de prieteni existau zvonuri de ceva vreme că cei doi au o relație, însă niciunul nu a oferit detalii până acum. Se pare că relația este destul de serioasă, din moment ce Inna a făcut-o publică.

Inna se iubește cu Deliric

Mai mult de atât, Inna a publicat pe rețelele de socializare o imagine cu noul partener, cu ocazia zilei lui de naștere.

‘La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din lume’, a scris Inna.

Cei doi îndrăgostiți au ales să își petreacă vacanța pe litoralul românesc.

‘Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună!’, a confirmat artista pentru revista ELLE.

Rapperul Deliric deține și brandul PORC și FACEM Records, casă de discuri independentă.

S-a iubit cu impresarul ei

În trecut, Inna s-a iubit cu Lucian, impresarul său. Cei doi au fost împreună mai bine de cinci ani, perioadă în care solista i-a iertat în repetate rânduri infidelitățile.

‘S-au împăcat, însă Inna nu a mai vrut să audă de el mult timp. El a făcut tot posibilul să o recucerească și se pare că a și reușit, în cele din urmă. Ei nu recunosc că s-au împăcat, însă dorm împreună în vila lor, iar Inna iese a doua zi îmbrăcată altfel, deci e clar că și-a adus și hainele înapoi’, declara un apropiat al celor doi în 2015.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Happy bday to my fav. person and rapper in the world. @deliric ❤️ ???

O postare distribuită de INNA (@inna) pe

citește și...