Din ce face bani Irina Columbeanu. ”Cel mai scump s-a vândut cu câteva mii de euro”

24.06.2022, 16:14
Din ce face bani Irina Columbeanu. ”Cel mai scump s-a vândut cu câteva mii de euro”
Din ce face bani Irina Columbeanu. ”Cel mai scump s-a vândut cu câteva mii de euro”

Omul de afaceri Irinel Columbeanu, în vârstă de 65 de ani, a dezvăluit din ce și-a câștigat primii bani Irina, fiica sa din mariajul pe care l-a avut cu Monica Gabor. Aceasta este o artistă desăvârșită și face bani din tablourile pe care le vinde. ”Cel mai scump s-a vândut cu câteva mii de euro”, a declarat irinel Columbeanu.

Monica Gabor, fosta soția a lui Irinel Columbeanu, s-a mutat în America imediat după divorțul de omul de afaceri. Vedeta și-a găsit liniștea alături de omul de afaceri chinez Mr. Pink. Irina, fiica pe care Monica Gabor o are din mariajul cu Irinel Columbeanu, locuiește cu mama sa, în America.

Irinel Columbeanu a dezvăluit, pentru impact.ro, cum și-a căștigat fiica sa, irina, primii bani. Aceasta este foarte talentată la picturră, astfel că face bani din vânzarea tablourilor. Irina Columbeanu pictează de la vârsta de cinci ani. Potrivit sursei citate, fiica lui Irinel Columbeanu și a Monicăi Gabor a câștigat până acum, grație talentului său, în jur de 10.000 de euro.

Din ce face bani Irina Columbeanu. ” L-a cumpărat o doamnă din afara țării”

„Cel mai scump tablou al său s-a vândut cu câteva mii de euro. L-a cumpărat o doamnă din afara țării”, a spus Irinel Columbeanu pentru sursa mai sus-menționată.

„Irina are câteva zeci de tablouri, ce pot fi văzute și comandate de pe un cont al său de Instagram. A luat cu ea, în America, toate lucrările pe care le-a făcut înainte de a pleca”, a adăugat omul de afaceri.

Irinel Columbeanu a explicat și ce activități mai are Irina în America: ”A fost și la concursuri, se pregătește la școală. Acum e în vacanță, dar are câteva antrenamente pe săptămână. Îi place foarte mult. În România nu avea această preocupare, era mai mult pe partea artistică. De asemenea, face și școala de șoferi, pentru că în America permisul se ia de la 16 ani”.

 

citește și...