Din ce face bani Bursucu în afara televiziunii. Are o plajă în centrul stațiunii Mamaia

29.06.2020, 12:54
Din ce face bani Bursucu în afara televiziunii. Are o plajă în centrul stațiunii Mamaia
Din ce face bani Bursucu în afara televiziunii. Are o plajă în centrul stațiunii Mamaia

Bursucu, pe numele lui din buletin Adrian Cristea, este cunoscut ca coregraf și prezentator de televiziune la Kanal D, la emisiunile ”Teo Show” și ”Roata Norocului”. Puțină lume știe că acesta face bani și dintr-o afacere pe care o are la mare.

Bursucu, în vârstă de 33 de ani, deșine o plajă în centrul stațiunii Mamaia.

”Dacă nu ar mai exista televiziune, m-aș canaliza pe lucruri care au legătură cu ceea ce îmi aduce bucurie: să fac oamenii să se simtă bine. Unul dintre lucrurile „extra” pe care îl fac de câțiva ani este să mă ocup de plaja pe care o dețin în centrul stațiunii Mamaia, exact în spatele cazinoului. Se numește „Porto Beach”.

Încerc să dezvolt o plajă în care lumea să vină și să se simtă bine, să ne distrăm, să ne bucurăm și să petrecem o vară frumoasă împreună. Nu este o plajă de fițe, este accesibilă oricui. Nu sunt un om de afaceri, nu mă pricep la asta deloc, dar știu că-mi place că starea mea de bine să o transmit și altora”, a declarat Bursucu pentru click.ro.

Cum a debutat Bursucu în televiziune

Bursucu a povestit și cum a debutat în televiziune, pe vremea când avea opt ani.

”Eram atât de micuț, aveam 8 ani, făceam parte din grupul „Meloritm” și participam la toate emisiunile de televiziune unde eram invitați, în acea perioadă, dar și la toate concertele de la Sala Palatului, alături de artiștii mari, din acea perioadă: Anca Țurcașiu, Gheorghe Gheorghiu etc. Așa mi-am început eu cariera, după care am devenit dansator, apoi coregraf, am terminat Școala de Actorie. Au urmat intrarea în echipa Kanal D, la „Teo Show”, apoi și proiectul „Roata Norocului”, tot la Kanal D. A fost un drum frumos, iar acum chiar mă simt împlinit. Fac exact ceea ce îmi place”, a mai spus acesta.

Relația cu Teo Trandafir, și mai puternică după pandemie

Bursucu a mărturisit că relația sa cu Teo Trandafir, cu care prezintă emisiunea ”Teo Show” a devenit și mai strânsă după perioada de pandemie.

”Această perioadă ne-a „sudat” relația, prietenia ce ne leagă, și mai tare. Împreună vom păstra aceste amintiri, cu siguranță vor fi lucruri pe care nu le vom uita niciodată… Cum ne-am adaptat la pandemie, cum am făcut emisiuni cu invitații numai pe skype, cum am stat la distanță unii de ceilalți, cum veneam spre platourile de filmare printr-un București pustiu, toate acestea reprezintă o experiență pe care, cu siguranță, nu o vom uita”, a dezvăluit Bursucu pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...