Ce a declarat Maia despre Teo Trandafir. ”Mama este cel mai bun prieten și confident”

03.06.2020, 13:13
Ce a declarat Maia despre Teo Trandafir. ”Mama este cel mai bun prieten și confident”

Maia, fiica prezentatoarei de televiziune Teo Trandafir, a făcut declarații despre relația pe care o are cu celebra sa mamă.

În data de 2 iunie, Teo Trandafir a aniversat 52 de ani de viață. În cadrul emisiunii „Teo Show’, difuzată de Kanal D ieri, Teo a primit cel mai frumos cadou chiar din partea fiicei sale. Maia a avut o apariție televizată rară în care a spus ce înseamnă mama sa pentu ea.

„Mama este cel mai bun prieten și confident, singura persoană care știe cu adevărat cum să-ți dea un sfat și să te critice fără să te doară să-ți spună adevărul ăla dureros ca și cum ar fi miere pe suflet. Te iubesc cel mai mult și îți mulțumesc că ești aici”, a spus Maia despre mama sa, Teo Trandafir.

Declarația emoționantă a lui Teo Trandafir pentru fiica sa

Pe pagina sa de Instagram, vedeta de televiziune a transmis un mesaj în care vorbește cu mare emoție despre fiica sa, care are 16 ani.

”Iubirea unei vieți. Cum o fi să știi că ești iubirea unei vieți, copilul meu, că n-am înțeles până acum, explică-mi tu, te rog, că tu știi… Cum de Dumnezeu m-a ales tocmai pe mine, pentru un așa miracol, care ești tu? Anii trec, iar intrebările mele rămân. Veșnic mirată de bucuria de a vedea un curcubeu în formare, mă declar fericită. Semnătura: orice mamă din lumea asta. ♥️♥️♥️”, este declarația făcută de Teo Trandafir în mediul online.

Are emisiune la Kanal D cu Bursucu

Bursucu prezintă, alături de Teo Trandafir, emisiunea ”Teo Show”, de la Kanal D, cei doi făcând o echipă foarte bună. Bursucu a făcut de curând declarații despre relația pe care o are cu binecunoscuta moderatoare de televiziune.

”Prietenie adevărată cu tot ce implică ea. Ne suntem aproape unul celuilalt și la bine, și la greu”, a mărturisit Bursucu.

citește și...