Din ce face bani Anda Adam. ”Am avut oportunitatea să-mi încep o afacere înainte să intrăm în pandemie”

30.06.2021, 12:38
Din ce face bani Anda Adam. ”Am avut oportunitatea să-mi încep o afacere înainte să intrăm în pandemie”
Din ce face bani Anda Adam. ”Am avut oportunitatea să-mi încep o afacere înainte să intrăm în pandemie”

Anda Adam nu face bani doar din muzică, ci are și alte surse de venit. Binecunoscuta cântăreață a dezvăluit că are o afacere cu imobiliare. Vedeta a explicat că a început afacerea respectivă înainte de pandemia de coronavirus. ”Sunt dezvoltator, fac case”, a dezvăluit Anda Adam la o emisiune de televiziune de la postul de televiziune Antena Stars.

Anda Adam este una dintre cele mai cunoscute artiste din industria muzicală din România. În plan personal, Anda Adam  este căsătorită cu Sorin Andrei Nicolescu, împreună cu care are o fetiță, Evelin.

Anda Adam a dezvăluit, la postul de televiziune Antena Stars, că s-a lansat în afaceri în domeniul imobiliar chiar înainte să izbucnească pandemia de coronavirus.

Din ce face bani Anda Adam. ”Fac case în zona Pipera-Tunari”

„Din YouTube faci 300, 500 de euro, ok, 2000. Eu am piese la care am investit 10.000 de euro. (…) Am avut oportuniatea să-mi încep o afacere înainte să intrăm în pandemie. Sunt dezvoltator, fac case în zona Pipera-Tunari”, a declarat Anda Adam, relatează spynews.ro.

Anda Adam a mărturisit că stă pe șantier, alături de muncitori: „Sunt călare cu ei pe acoperiș. Deci mor cu ei în dinți, nu mă interesează. N-am rău de înălțime, mă sui, îmi pun casca în cap, sunt până la genunchi de noroi dacă este nevoie”.

Anda Adam: ”Eu sunt foarte implicată în tot ceea ce fac”

Anda Adam a declarat că se implică foarte mult în tot ceea ce face. ”Cred că în orice faci contează foarte mult pasiunea, implicarea ta și seriozitatea cu care tratezi lucrurile. Eu sunt foarte implicată în tot ceea ce fac și nu mă mulțumesc cu puțin. Nu pot să fac lucrurile la jumătate”, a afirmat cântăreața, conform sursei mai sus-menționate.

„Când am o zi proastă, mă trezesc, mă duc în oglindă și îmi dau două palme singură și gata, îmi revin!”, a adăugat artista.

citește și...