Din ce fac bani Brigitte și Florin Pastramă. I-au dat gata pe clienți cu pleșcavița

16.02.2020, 10:33
Din ce fac bani Brigitte și Florin Pastramă. I-au dat gata pe clienți cu pleșcavița
Din ce fac bani Brigitte și Florin Pastramă. I-au dat gata pe clienți cu plescavița

Brigitte și Florin Pastramă fac bani dintr-o shaormerie pe care și-au deschis-o de curând în zona Fundeni din Capitală. Vedeta și soțul ei i-au cucerit pe clienți cu un preparat care se numește pleșcavița.

Pleșcavița este o chiftea de vită la grătar, pe care Brigitte o face singură și care costă 10 lei. O dată la două zile, bruneta prepară compoziția pentru 250 de pleșcavițe. Brigitte face peste 100 de porții pe zi, rețeta descoperind-o pe când locuia la Timișoara, potrivit click.ro.


”Am decis să aduc preparatul în Bucureşti. Reţeta nu mi-a dezvăluit-o nimeni, am lucrat eu la ea timp de trei săptămâni, am încercat tot felul de combinaţii de arome, de condimente şi de cantităţi, până am ajuns la gustul care îmi place”, a declarat Brigitte pentru sursa menționată.

Vinde mai ieftin ca să atragă clienți


Brigitte a dezvăluit și care este rețeta succesului pentru ca afacerea proaspăt deschisă să funcționeze.

”Timp de două luni am studiat piaţa să văd ce se cere şi care sunt preţurile zonei. Astfel, am ales să vând fiecare produs cu un leu mai puţin, pentru a atrage clienţii. Dacă în zonă o shaorma mică se vinde cu 12 lei, la mine costă 11 lei. Şi mi-am instruit angajaţii să pună mai multă carne, vreau ca oamenii să plece mulţumiţi pentru a se întoarce. Apoi, eu sau Florin, sau amândoi, suntem aici de la 10.00 dimineaţa până la 23.00 seara. Trebuie să ne implicăm până vedem că afacerea merge de la sine. Asta e strategia mea de piaţă şi se pare că funcţionează. Avem deja clienţi fideli, care vin zilnic”, a explicat Brigitte.

Pe 27 mai 2019, Brigitte și Florin Pastramă au avut cununia civilă, la primăria din Voluntari. Nunta lui Brigitte Sfăt și a lui Florin Pastramă a avut loc în data de 7 iulie 2019, la un salon de lux din Capitală. Florin Pastramă este cel de-al patrulea soț al vedetei.

citește și...