Brigitte și Florin Pastramă au dat lovitura cu noua afacere! Cât de bine le merg vânzările la șaormerie

09.02.2020, 16:12
Brigitte și Florin Pastramă au dat lovitura cu noua afacere! Cât de bine le merg vânzările la șaormerie
Brigitte și Florin Pastramă au dat lovitura cu noua afacere!

Brigitte și Florin Pastramă au dat lovitura cu noua afacere! La finalul lui 2019, cei doi soți au deschis o șaormerie în zona Fundeni din Capitală.

Brigitte și Florin Pastramă au dat lovitura cu noua afacere!

Soții Pastramă se pricep de minune la afaceri și stiu să facă bani pe bandă rulantă! Fosta soție a lui Ilie Năstase a recunoscut că vânzările îi merg de minune și este destul de implicată în tot ceea ce ține de restaurantul tip fast-food.

Nu de multe ori, Brigitte a fost surprinsă în timp ce muncea cot la cot cu angajații săi. Orice meniu, cu băutură răcoritoare şi cartofi prăjiţi, costă doar 15 lei, la șaormeria soților Pastramă. De asemenea, vedeta a venit cu ceva nou în ceea ce privește preparatele culinare.

Am făcut şaormerie în spaţiul vechi şi deocamdată e foarte bine. Eu şi Florin ne ocupăm, am angajat doi băieţi care se pricep să facă shaorma şi am adus un preparat de la mine de acasă, din Timişoara. Se numeşte pleşcaviţă şi e de vită, mai exact din pulpă de viţel.

Un meniu cu şaorma medie şi suc la doză costă 15 lei, iar un meniu cu pleşcaviţă, cartofi pai şi suc costă tot 15 lei. Băieţii fac şi pizza, iar meniul cu suc costă şi el 15 lei. Ne dăm tot interesul să fie bine’, a declarat Brigitte Pastramă, pentru Click!

Șaormeria nu este singura sursă de venit a lui Brigitte și Florin Pastramă. Cei doi mai dețin un cartier de vile în Ştefăneşti, iar diva mai are și un magazin de haine.

 

 

citește și...