Brigitte Pastramă îl atacă din nou pe fostul iubit: ‘Nu a fost niciodată o relație reală. Este vina mea și mi-o asum’

12.02.2020, 10:18
Brigitte Pastramă îl atacă din nou pe fostul iubit: 'Nu a fost niciodată o relație reală. Este vina mea și mi-o asum'
Brigitte Pastramă îl atacă din nou pe fostul iubit

Înainte de a se cupla cu Florin Pastramă, Brigitte Sfăt a avut o relație de câteva luni cu un bărbat mult mai mic decât ea. Iată că deși cei doi aveau planuri de viitor, Cornel Oana a fost părăsit de vedetă pentru Florin Pastramă.

Brigitte Pastramă îl atacă din nou pe fostul iubit

Brigitte Sfăt s-a îndrăgostit de Pastramă în emisiunea ‘Ferma’! Bărbatul a avut un șoc când și-a văzut iubita la tv în timp ce se săruta și pipăia de zor cu un alt concurent. Brigitte a uitat complet de toate planurile cu iubitul tinerel și l-a înșelat fără nicio reținere.

Supărat pe aceasta, Cornel Oană a atacat-o în repetate rânduri pentru gesturile din emisiunea de la Pro Tv. În schimb, nici Brigitte Sfăt nu s-a lăsat mai prejos și a făcut din nou declarații incendiare la adresa fostului partener.

‘Am o căsnicie foarte frumoasă de aproape un an. Nu înțeleg de ce el se folosește de ziua mea să mai vorbească de mine. Aduce aminte că a fost logodnicul meu, dar el nu a fost niciodată în realitate. Probabil încarcă să se mai folosească de imaginea mea.

Eu n-am mai vorbit de el. Am răspuns o singură dată la o întrebare și am lămurit situația de ce nu mai am magazinul. Am fost foarte rănită, la un moment dat, de tot ce mi s-a întâmplat în fosta căsnicie și așa am considerat eu atunci să încerc să fabric o persoană ca să arăt că sunt și eu sus și că pot să trec mai departe și că mă vrea și pe mine cineva’, a spus soția lui Florin Pastramă.

Vedeta tv este revoltată că a investit într-o persoană falsă și că în timpul relației cu ea a înșelat-o cu diverse femei.

‘Am investit într-un băiat, pe care l-am cunoscut pe net, iar el este hacker. Căutam o persoană care să îmi intre în conturile fostului meu soț pentru a afla cu cine mai vorbește. Așa l-am cunoscut.

El este cel care a intrat în contul fostului meu soț și mi-a montat și programul acela de copiere a WhatsApp-ului și apoi m-a consolat. Nu a fost niciodată o relație reală. Este vina mea și mi-o asum și nu doresc să se mai folosească de mine și de numele meu și să mai apară în presă pe subiectul meu’, a declarat Brigitte Pastramă pentru Cancan.ro, site-ul nr. 1 din România.

citește și...