Cine este Andreea Pirui de la Puterea Dragostei. Cu ce se ocupa înainte să intre în emisiunea de la Kanal D

21.04.2020, 19:57
Cine este Andreea Pirui de la Puterea Dragostei. Cu ce se ocupa înainte să intre în emisiunea de la Kanal D
Cine este Andreea Pirui de la Puterea Dragostei

Sezonul 2 din ‘Puterea Dragostei’ a debutat cu succes în iulie 2019. Mai mulți tineri și tinere s-au înscris la emisiunea matrimonială cu care Kanal D, pentru a-și găsi sufletul pereche, dar și pentru a câștiga marele premiu pus în joc.

La început au fost șase tinere care au acceptat provocarea show-ului ‘Puterea Dragostei’. Printre cele care au intrat primele în casa ‘Puterea Dragostei’ s-a numărat și Andreea Claudia Pirui, o blondă cu forme voluptuoase.

Cine este Andreea Pirui de la Puterea Dragostei

Cine este Andreea Pirui de la ‘Puterea Dragostei’. Cu ce se ocupa înainte să intre în emisiunea de la Kanal D. Aceasta are 30 de ani, este asistent medical și voluntar.

Încă de când a intrat în emisiune, Andreea a fost favorita băieților din casă. Tânăra a format un cuplu cu Livian, însă povestea lor s-a sfârșit rapid, iar bărbatul s-a cuplat cu Bianca. În momentul de față, blondina trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Marius, la ‘Puterea Dragostei’.

Cine este Andreea Pirui de la ‘Puterea Dragostei’. Ea a mărturisit că își dorește căsnicie de lungă durată. Speră să se îndrăgostească în emisiune și își dorește ca bărbatul din viața ei să fie un om echilibrat. Se consideră o persoană sinceră, încrezătoare. Și-ar dori să ajusteze modul în care face față presiunii, să își “stăpânească nervii”. Cel mai mare vis al ei este să aibă o familie fericită.

În trecut, Andreea Pirui a avut probleme cu legea. Numele ei apare într-un proces pe site-ul jurisprudenta.com, alături de un alt bărbat, într-un dosar care a început pe data de 25.10.2018 la Judecătoria Zalău. În plus, a fost des criticată că a apărut în mai multe videoclipuri cu manele, în urmă cu mai mulți ani.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Love??

O postare distribuită de Andreea Pirui❤️ (@andreeapirui.official) pe

citește și...