Andreea Pirui și Marius de la ‘Puterea dragostei’ s-au despărțit după ce a fost cerută de soție!

24.08.2020, 14:38
Andreea Pirui și Marius de la 'Puterea dragostei' s-au despărțit după ce a fost cerută de soție!
Andreea Pirui și Marius de la 'Puterea dragostei' s-au despărțit după ce a fost cerută de soție!

Andreea Pirui și Marius de la ‘Puterea dragostei’ s-au despărțit la scurt timp după ce fosta concurentă a fost cerută de soție. Blondina a primit inelul de logodnă în urmă cu câteva zile chiar de ziua ei de naștere, iar acum ar fi însărcinată pentru prima dată.

Și în timpul competiției de la Kanal D, cei doi au avut o relație cu năbădăi și s-au despărțit și împăcat de mai multe ori. După terminarea sezonul 2 ‘Puterea dragostei‘, Andreea Pirui și Marius au decis să rămână împreună. Potrivit Wowbiz,  Marius ar fi cerut-o în căsătorie pentru că fosta concurentă este gravidă.

‘A fost extrem de emoționată și de fericită. Se vedea în privirea ei ce simte cu adevărat. Momentul a fost unul de suflet, spectaculos, iar Andreei chiar i-au dat lacrimile. În condițiile în care, cu câteva zile înainte, se separase de Marius și credea că totul s-a terminat!

Dar iubirea lor este puternică și s-a văzut și dincolo e competiție. Marius a venit de la București hotărât să o ia de nevastă, pregătit să facă pasul cel mare’, a dezvăluit Berna la emisiunea ‘Totul despre Puterea dragostei’, difuzată pe Wowbiz.ro.

S-a certat cu Ligi, prietena ei din emisiune

Din cele mai bune prietene, Andreea Pirui și Ligi au ajuns să își spună cuvinte grele. În timpul emisiunii, cele două tinere și-au aruncat fel și fel de acuzații. Ligi a spus despre Andreea Pirui că i-a dezvăluit anumite secrete.

Andreea Pirui: Ligi nu-și asumă niciun sărut! Nici nu te bagă în seamă!

Ligi: Poate uneori îmi pare rău că sunt așa de bună. Știu că din cauza bunătății pierd. Nu înțeleg de ce trebuie să fiu rea cum vor ei. Nu trebuie să fiu rea! Așa e felul meu!

Marius: Nu mai vorbiți cu bădăranii!

Ligi: Taci! Nu vreau să mai vorbesc cu tine în viața mea! Din cauza ta sunt certată cu ea! Te dai prieten și ești o hienă! Îți permiți să vorbești niște chestii fără să-mi ceri dreptul.

Cine este Andreea Pirui de la ‘Puterea dragostei’

Încă de când a intrat în emisiune, Andreea a fost favorita băieților din casă. La început, tânăra a format un cuplu cu Livian, însă povestea lor s-a sfârșit rapid, iar bărbatul s-a cuplat cu Bianca. La scurt timp după despărțirea de fiul lui Nelson Mondialu, blondina s-a îndrăgostit de Marius.

Cine este Andreea Pirui de la ‘Puterea Dragostei’. Ea a mărturisit că își dorește căsnicie de lungă durată. Speră să se îndrăgostească în emisiune și își dorește ca bărbatul din viața ei să fie un om echilibrat. Se consideră o persoană sinceră, încrezătoare. Și-ar dori să ajusteze modul în care face față presiunii, să își “stăpânească nervii”. Cel mai mare vis al ei este să aibă o familie fericită.

În trecut, Andreea Pirui a avut probleme cu legea. Numele ei apare într-un proces pe site-ul jurisprudenta.com, alături de un alt bărbat, într-un dosar care a început pe data de 25.10.2018 la Judecătoria Zalău. În plus, a fost des criticată că a apărut în mai multe videoclipuri cu manele, în urmă cu mai mulți ani.

 

citește și...