Din ce a câștigat Cristi Borcea 1 milion de euro! Ce afaceri profitabile a avut în pandemie

14.10.2020, 14:17
Din ce a câștigat Cristi Borcea 1 milion de euro! Ce afaceri profitabile a avut în pandemie
Din ce a câștigat Cristi Borcea 1 milion de euro! Ce afaceri profitabile a avut în pandemie

Cristi Borcea scoate bani din piatră seacă! De când a ieșit din închisoare, cunoscutul om de afaceri a avut numai câștiguri substanțiale. Recent, acesta a dat o lovitură de aproximativ 1 milion de euro, după ce a vândut hotelul din Botoșani, care era administrat de fosta soție, Mihaela Borcea.

Cristi Borcea are noroc în afaceri

Afaceristul se află într-o perioadă foarte bună din punct de vedere al veniturilor! Fostul boss dinamovist a reușit să își vândă hotelul din Botoșani unui om de afaceri din Dorohoi. În urma tranzacției, Borcea și-a adăugat în cont o sumă considerabilă.

Cristi Borcea deținea hotelul din Botoșani de mai bine de 10 ani, însă nu se ocupa de el. Cea care îl administra era Mihaela Borcea, prima soție a afaceristului. În trecut, femeia a vrut să îl vândă, însă nu a obținut prețul dorit.

Când l-a cumpărat, Cristi Borcea a dat 2 milioane de euro. Acum, afacerea i-a revenit lui Laurențiu Plămadă, bun prieten cu Cristi Borcea.

Conform Playtech, omul de afaceri din Moldova vrea să investească în hotel și să îl modernizeze. Mai mult de atât, va fi deschis restaurantul hotelului, iar angajații își vor păstra locurile de muncă.

A făcut bani și-n spatele gratiilor

Deși a stat în spatele gratiilor, Cristi Borcea a dat mai multe tunuri financiare! Fostul finanțator al celor de la Dinamo a recunoscut recent că afacerile nu numai că i-au mers foarte bine, dar chiar au prosperat în perioada în care a fost încarcerat.

‘A scris Ziarul Financiar că am făcut 70 de milioane de euro cât timp eram în detenție. N-a inventat nimic Mitică Dragomir. Am făcut banii ăștia! Cu buteliile am început înainte de Revoluție și cu buteliile sunt și acum. Deci acum tot butelii fac. După 30 de ani, tot cu asta mă ocup. Butelii, petrol și gaze. Fac doar ce-am învățat. În ce m-am băgat și n-am știut, am pierdut. Acum am 3.000 de angajați și mă ocup de agricultură și de turism’, a dezvăluit Borcea într-un interviu oferit Gazetei Sporturilor.

În plus, fostul dinamovist colaborează foarte bine cu un alt conducător de-al ”câinilor roșii”, Gigi Nețoi.

‘La Cetate am o afacere cu Nețoiu. Avem de toate acolo, pământ, mașini agricole. Cu Nețoiu e pericol mare, mare cu el. E toată ziua acolo și are o poftă de muncă. În marea majoritate a timpului el stă acolo și se ocupă de agricultură. E asocitatul, prietenul și fratele meu! Ne merge bine’, a mai spus Borcea.

citește și...