Din ce a câștigat Adda primii bani. ”Am încasat 300 de lei”

30.06.2020, 15:32
Din  ce a câștigat Adda primii bani. ”Am încasat 300 de lei”
Din ce a câștigat Adda primii bani. ”Am încasat 300 de lei”

Cântăreața Adda a dezvăluit cum a câștigat primii ei bani. De asemenea, artista a explicat și în ce i-a investit.

Adda este foarte pasionată de ceea ce face. De altfel, cântăreața a dezvăluit, pentru a1.ro, că primii bani i-a câștigat din muzică. Este vorba de 300 de lei, după cum a spus chiar ea.

”Am câștigat primii bani din muzică, am compus muzică și am încasat 300 de lei”, a spus Adda.

Banii respectivi artista i-a investit într-un microfon cu fir.

Nu regretă nimic din ceea ce a făcut

Adda a mărturisit că nu regretă nimnic din trecutul său.

”Toate greșelile te învață ceva, dacă știi să deschizi bine ochii și să accepți că ai greșit și că trebuie să înveți ceva. Nu aș schima nimic”, a declarat cântăreața.

Care este relația cu soțul ei după ”Asia Express”


Adda a participat alături de soțul ei, Cătălin Rizea, la cel de-al treilea sezon al emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1. Au format una dintre cele mai controversate echipe și au fost în centrul atenției cu certurile dintre ei. Cu toate acestea, Adda afirmă că relația cu soțul ei nu s-a schimbat în niciun fel.

”Viața mea după “Asia Express” nu s-a schimbat absolut deloc. Nici relația cu Cătă. Suntem la fel de nebuni. Ne iubim atât de tare, ne certăm atât de tare, când e cazul, și ne împăcăm la fel de tare, și e minunată împăcarea”, a afirmat Adda.

De altfel, artista susține că partenerul ei de viață a fost cel care a încurajat-o să participe la noul sezon al emisiunii ”Te cunosc de undeva”, tot de la postul de televiziune Antena 1.

”M-a convins Cătălin sa particip la “Te cunosc de undeva”, după ce mi-am învins toate fricile și mi-am depășit toate limitele din punct de vedere fizic și psihic”, a mai menționat cântăreața.

 

citește și...