Dima Trofim se pregătește să devină tătic. Artistul a dezvăluit dacă va avea fată sau băiat

29.04.2021, 11:32
Dima Trofim se pregătește să devină tătic. Artistul a dezvăluit dacă va avea fată sau băiat
Dima Trofim se pregătește să devină tătic. Artistul a dezvăluit dacă va avea fată sau băiat

Bucurie mare pentru artistul Dima Trofim. Acesta urmează să devină tătic pentru prima oară.

Dima Trofim urmează să devină tătic peste doar câteva luni. Iubita sa, Angea, este însărc inată. Anunțul a fost făcut de artist la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars. „Nu mi-a fost ușor să spun pentru că emoțiile mă copleșeau. Pierdeam cuvintele. Este un copil dorit. Ne-am gândit la treaba asta și l-am făcut. E cu Doamne Ajută. Mai avem încă jumătate de parcurs. Am anunțat-o pe mămica. I-am spus rapid prin telefon, după care față în față. Toată familia a fost super fericită”, a spus Dima Trofim, citat de spynews.ro.

Artistul urmează să aibă o fetiță. Acesta a povestit și cum a reacționat în momentul în care iubita lui l-a anunțat că va deveni tătic. ”Mi-au lăcrimat ochii. În momentul în care m-a anunțat mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive. A fost un moment de block, dar chiar mi-am dorit un copil. Un an și un pic a trecut de când suntem într-o relație… Pe 26, 27 septembrie se va naște. Este fetiță”, a completat acesta.

Dima Trofim se simte împlinit

Dima Trofim este prezentator la Antena Stars și co-0prezentator al show-ului ”Mireasa”, de la Antena 1.

”În 2020 am devenit prezentator la Antena Stars. Mă bucur foarte mult de acest job, este o experiență extraordinar de frumoasă, cunosc foarte multă lume. Îmi place mult acest lucru și într-adevăr vreau să cresc în acest domeniu și cu siguranță o să cresc cu ajutorul lui Dumnezeu și va fi foarte bine”, a declarat acesta recent

”Am primit și job-ul de co-prezentatator la Mireasa, o experiență foarte tare pentru mine și un lucru pe care chiar mi l-am dorit. Cu siguranță și acolo voi face tot posibilul să cresc cât mai mult și să ajung sus în acest domeniu”, a adăugat el.

citește și...