Când a primit, de fapt, Simona Gherghe propunerea de a prezenta show-ul ”Mireasa”. Vedeta a pus capăt speculațiilor

26.09.2020, 16:19
Când a primit, de fapt, Simona Gherghe propunerea de a prezenta show-ul ”Mireasa”. Vedeta a pus capăt speculațiilor
Când a primit, de fapt, Simona Gherghe propunerea de a prezenta show-ul ”Mireasa”. Vedeta a pus capăt speculațiilor

Simona Gherghe a explicat când a primit, de fapt, propunerea de a prezenta show-ul ”Mireasa”, de la postul de televiziune Antena 1.

Simona Gherghe a revenit de curând la TV, aceasta fiind moderatoarea emisiunii ”Mireasa”, unde a înlocuit-o pe Diana Dumitrescu.Ulterior, au existat numeroase comentarii despre faptul că Diana Dumitrescu ar fi fost înlăturată de la cârma emisiunii.

Simona Gherghe a explicat, pentru okmagazine.ro, când a primit propunerea de a prezenta emisiunea. De asemenea, vedeta a avut doar cuvinte de laudă la adresa Dianei Dumitrescu.

 

Simona Gherghe a primit propunerea de a prezenta emisiunea ”Mireasa” înaintea Dianei Dumitrescu.

”Da, Vlad era foarte mic atunci, iar eu nu eram pregătită să mă întorc. Propunerea a revenit acum şi nu ştiu exact ce s-a întâmplat în culise, însă ce pot să spun e că, din ce am văzut, că m-am uitat la câteva emisiuni, Diana a făcut o treabă foarte bună. Formatul nu e unul uşor”, a declarat Simona Gherghe.

”Această propunere a venit întrun moment în care i-am crescut pe cei mici încât să fie pe picioarele lor, la propriu, adică a venit într-un moment prielnic”, a adăugat vedeta.

Simona Gherghe: ”Obosisem la Acces Direct”

Simona Gherghe a mai spus, pentru sursa citată, că obosise să prezinte emisiunea ”Acces Direct”, acesta fiind motivul pentru care a decis să renunțe în a mai o modera.

”Cumva ăsta a fost pretextul, faptul că am rămas însărcinată. Însă obosisem la Acces Direct. E un format foarte solicitant şi atunci am simţit că am dat tot ce se putea în povestea aia.

Şi nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăţi de măsură, iar în momentul în care l-am născut pe Vlad am avut o întâlnire cu conducerea şi le-am explicat că asta a fost, atât am putut să duc.

Ei m-au înţeles şi mi-au lăsat acest respiro şi în momentul în care am simţit că sunt pregătită să mă întorc, mi-au făcut această ofertă de a reveni în platou la Mireasa. Am cântărit bine propunerea şi am acceptat-o”, a mai declarat Simona Gherghe.

citește și...