Dima Trofim a devenit tătic. ”E cât palma mea”

25.09.2021, 11:43
Dima Trofim a devenit tătic. ”E cât palma mea”
Dima Trofim a devenit tătic. ”E cât palma mea”

Dima Trofim, în vârstă de 32 de ani, a devenit tată de fată. Prezentatorul Antena Stars a postat în mediul online prima fotografie cu fiica sa care a primit numele Ania.Dima Trofim a făcut declarații emoționante după ce a devent tătic pentru prima oară. ”E cât palma mea”, a declarat prezentatorul de la Antena Stars despre fetița lui nou-născută.

Dima Trofim este în culmea fericirii. Acesta a devenit tătic pentru prima oară. Iubita lui a adus pe lume o fetiță, care a primit numele Ania. Dima Trofim a dat detalii despre fetița sa.

„Sâmbătă dimineață o să mă sune și o să vin s-o iau. Sunt pregătit cu scoica, cu căruciorul, cu tot”, a spus el.

Dima Trofim a devenit tătic.  ”M-am topit când am ajuns acolo”

„Iubita mea este o eroină! Știu, nu este nici prima, nici ultima femeie care trece prin așa ceva, dar eu atâta putere nu am mai văzut și îi mulțumesc mult pentru asta. Mi-a dăruit cel mai frumos lucru, cea mai frumoasă ființă”, a declarat Dima Trofim la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

„E cât palma mea. (…) Eram stângaci puțin, pentru că nu știam cum să-i țin căpuțul și tot … prima mea experiență, dar m-am topit când am ajuns acolo și nu mă abțineam să n-o pup. I-am văzut și ochii, sunt albaștri … cred că o să se schimbe. Mi-aș dori să aibă ochii iubitei mele, să aibă culoarea verde”, a mai spus acesta.

Mesajul transmis de Dima Trofim după ce a devenit tătic

După ce a devenit tătic pentru prima oară, Dima Trofim a transmis un mesaj în mediul online, unde a publicat și o fotografie în care apare alături de fetița sa.

”Auzeam des și tot mai des că venirea unui copil pe lume te va schimba radical, însă abia acum pot înțelege cu adevărat că așa este.  Am așteptat-o cu sufletul la gură în toată această perioadă și iată că a venit și mi-a umplut sufletul de bucurie mai mult decât aș fi crezut vreodată. ? Momentul în care am văzut-o pentru prima oară a fost momentul în care mi-am dat seama că puterile mele au dispărut complet pentru o clipă, m-am topit efectiv când am văzut-o, așa micuță ca o shaormiță.

Nu credeam vreodată că o ființă atât de mică va reuși să facă acest lucru și totuși, Ania a făcut asta. Este un sentiment ce nu poate să fie mai mult descris în cuvinte, trebuie să-l trăiești pe propria piele.  Ania m-a fermecat din prima secundă, e un omuleț /o shaormiță mică care va crește mare alături de mine și de iubita mea și căreia vom încearca să-i oferim tot ce e mai bun și mai frumos în lumea asta.Acum le aștept pe fetele mele acasă, să vină sănătoase, să ne bucurăm împreună de ceea ce ni se întâmplă și să creăm cele mai frumoase amintiri”, a transmis el.

Cum a reacționat Dima Trofim când a aflat că va deveni tătic

În urmă cu ceva timp, Dima Trofim a povestit și cum a reacționat în momentul în care iubita lui, Angela,  l-a anunțat că va deveni tătic.

”Mi-au lăcrimat ochii. În momentul în care m-a anunțat mi-a trântit trei teste de sarcină pozitive. A fost un moment de block, dar chiar mi-am dorit un copil. Un an și un pic a trecut de când suntem într-o relație…”, a spus acesta.

citește și...