Dificultățile prin care a trecut Ana Morodan în pandemie. ”M-am super stresat, plângeam pe ture”

14.02.2021, 15:32
Dificultățile prin care a trecut Ana Morodan în pandemie. ”M-am super stresat, plângeam pe ture”
Dificultățile prin care a trecut Ana Morodan în pandemie. ”M-am super strasat, plângeam pe ture”

Ana Morodan a vorbit despre dificulățile prin care a trecut din cauza crizei provocate de pandemie.

Ca mulți alții, și Ana Morodan a avut de suferit din cauza pandemiei de coronavirus. Prezentă în platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Ana Morodan a recunoscut că ultima perioadă a fost una foarte dificilă pentru ea, în ceea ce privește afacerile. ”Prima oară când ne-a lovit treaba asta cu izolarea m-am super panicat, ziceam că mi-am distrus sănătatea psihică, m-am super stresat, plângeam pe ture, eu și o prietenă. Adio diamante, adio genți…până când într-o zi m-am dus la prietenii mei și le-am zis că eu sunt o luptătoare”, a declarat Ana Morodan la Antena Stars.

”Toți în pandemie au venit și mi-au zis: ”Nu vrem să ne dai salarii pe timpul pandemiei”, am început să plâng, am ieșit fără niciun om dat afară, fără salarii scăzute, cu nu știu ce mare profit, dar cu un profit de care suntem mândri”, a mai spus aceasta.

Ce răspuns le dă Ana Morodan celor care o întreabă ce job are

Ana Morodan a explicat că i se întâmplă să fie întrebată de oameni ce job are. Aceasta a dezvăluit și ce le răspunde curioșilor. „Trebuie să înțelegem ca femei că nu e nici o competiție și că nici una nu e urâtă sau proastă. Femeile sunt niște ființe extraordinare, iar bărbații au alte calități. Să fii vocală și să vorbească, nu înseamnă să fie agresivă. Lumea mă întreabă: – Ce faci ca job?. – Sunt Ana Morodan!“, a mărturisit vedeta pentru revista Unica.

Ana Morodan, cea supranumită Contesa Digitală, susține că prin propiul exemplu înceracă să inspire cât mai multe femei.„Prin propriul exemplu o să reușesc să inspir mai multe femei. Cred foarte mult în puterea femeii și îmi place să fiu femeie. Orice femeie are dreptul să fie fericită și să-și spună părerea – doar să nu-i fie frică“, a adăugat ea.

„Primesc aproape zilnic mesaje de la femei care îmi spun că datorită mie au reușit s-și lase jobul. Poate că nu datorită mie, ci spiritului pe care eu îl induc“, a mai spus ea.

citește și...