Dieta lui Gigi Becali. Ce a consumat latifundiarul în Postul Paștelui și a slăbit 6 kilograme

29.04.2022, 19:33

Gigi Becali a respectat cu sfințenie Postul, perioadă în care a slăbit șase kilograme datorită unui regim alimentar. Latifundiarul nu doar că s-a curățat sufletește, ci a și dat jos din greutate. Omul de afaceri a dezvăluit și ce a mâncat în perioada Postului de Paște. „Aveam 82 de kilograme și acum am 76. Grăsimea, mâncarea îngreunează trupul, nu e bine”.

Gigi Becali a fost și anul acesta la Muntele Ațos. El a fost însoțit de MM Stoica, de Alexandru Tudor, dar și de ginerele său, Mihai Mincu, soțul Teodorei Becali, și de Florin Vulturar.

Într-o intervenţie la România TV, omul de afaceri a explicat ce a mâncat, în ultimele zile, şi cum această dietă simplă l-a ajutat să slăbească.

Gigi Becali a slăbit șase kilograme

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că „dieta” l-a făcut să piardă șase kilograme în timpul postului. Gigi Becali a povestit că a mâncat doar pâine cu gem şi compot, iar acum se simte bine.

„Aveam 82 de kilograme și acum am 76. Mănânc pâine cu gem și pâine cu compot. Altceva nu mănânc! Nu pot nici vinete, nici ardei. E foarte bine așa! Postul este sănătatea trupului. Grăsimea, mâncarea îngreunează trupul, nu e bine”, a declarat Gigi Becali la România TV, relatează digisport.ro.

Latifundiarul a mărturisit că postul este sănătatea trupului și pare fericit de rezultatul obținut.

Becali va deveni din nou bunic

Gigi Becali trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Fiica cea mare a afaceristului, Teodora, este însărcinată pentru a doua oară. Tânăra a devenit mamă prima dată în vara anului 2020, atunci când a născut o fetiță perfect sănătoasă.

„Aștept al doilea nepot. Se naște peste 4-5 luni. Nepoata mea vine și pupă toate icoanele. Eu am ajuns târziu la credință. Tata era lacom și eu m-am luat după el. Acum sunt lacom de Hristos”, a declarat Gigi Becali la România TV.

citește și...