Dieta de 10 zile cu limonadă. Slăbești 9 kilograme

26.05.2022, 20:01
Dieta de 10 zile cu limonadă. Slăbești 9 kilograme

Dieta de „curățare” de 10 zile implică utilizarea a doar patru ingrediente: ardei cayenne, suc de lămâie, sirop de arțar și apă. Această dietă cu lămâie te poate ajuta să scapi de kilograme în plus. Dieta de 10 zile cu limonadă se numără printre cele mai eficiente cure de slăbire și detoxifiere a organismului.  Cea mai importantă regulă a acestei metode de slăbire și de eliminare a toxinelor din corp este renunțarea la alimentele solide, pe parcursul a 10 zile, iar băutura principală pe care trebuie să o consumi este, bineînțeles, limonada.

 

Faza 1: Elimină toate alimentele nesănătoase, cum ar fi junk foods și gustările prăjite din dieta ta.

Faza 2: Cea mai grea fază a dietei cu limonadă este a doua fază și durează cel mai mult. În această fază, pe parcursul zilei se consumă doar băutura detox, de șase ori pe zi.

Faza 3: A treia fază este atunci când alimentele solide sunt reintroduse în dieta zilnică. Începutul este mic și începe cu o ceașcă de iaurt și doar o mână de migdale. Aceasta include treptat salata de legume și sandvișul cu legume.

 

Cum se prepară băutura specială de detoxifiere cu limonadă

Dieta cu limonadă este băutura specială de detoxifiere cu limonadă, care este preparată folosind suc de lămâie proaspăt stors, sirop de arțar și piper cayenne. Toate ingredientele sunt amestecate în proporții desemnate cu apă pentru a pregăti băutura detox cu limonadă. Lămâia este bogată în vitamina C, care s-a dovedit că are proprietăți antioxidante. De asemenea, ajută digestia și promovează pierderea în greutate. Siropul natural de arțar este, de asemenea, bogat în antioxidanți și are un indice glicemic scăzut. Ardeiul Cayenne este cunoscut pentru proprietățile sale de detoxifiere și poate ajuta la pierderea în greutate.

Dieta cu limonadă duce la pierderea în greutate

Deoarece dieta cu limonada reduce drastic aportul zilnic de calorii, este obligat să ducă la pierderea în greutate pe termen scurt. În timpul dietei, oamenii au voie să consume doar 600 de calorii, în comparație cu aportul normal de calorii recomandat de 1600 de calorii pentru femei și 2500 de calorii pentru bărbați. Modul în care funcționează corpul nostru este că folosește carbohidrații din alimentele pe care le consumăm pentru a ne furniza energie pentru funcțiile zilnice. În absența acestor carbohidrați, organismul începe să ardă grăsimile stocate în corpul nostru pentru a elibera energie, ceea ce duce la pierderea în greutate. Beneficiile limonadei sunt abundente.

citește și...