Dieta cu cartofi. Slăbeşti 10 kilograme

17.05.2022, 16:12

Ce este dieta cu cartofi? Funcționează dieta cu cartofi? Este sănătoasă? În acest ghid al dietei cu cartofi, vom specifica de ce a devenit atât de relevantă. Vom discuta, de asemenea, dacă dieta cu cartofi este sănătoasă. În cele din urmă, vom oferi câteva rețete. Dieta cu cartofi se tine timp de 14 zile si promite sa te scape de 10 kilograme.

Cura de slăbit se ține timp de 14 zile, iar această perioadă perioadă aveți nevoie de 10 kilograme de cartofi.

Meniul acestei diete este uşor şi delicios. Sunt prezente alimentele necesare pentru funcţionarea normală a organismului şi arderea grăsimilor.

Ce este dieta cu cartofi

Există mai multe tipuri de diete cu cartofi, dar toate implică consumul de cartofi gătiți.  Cu toate acestea, nu toată lumea urmează dietă cu cartofi în același mod. Din cauza tuturor variațiilor existente, există două întrebări majore pe care trebuie să le puneți despre orice dietă cu cartofi: cât timp țineți dietă cu cartofi și exact ce puteți mânca.

Iată o idee de meniu pentru o dietă cu cartofi:

Ce puteți mânca

  • MIC DEJUN: 2 felii de pâine uscată, 1 lingură de brânză de vaci și 1 banană.

sau 1 felie de pâine din semințe cu unt, 2 roșii și ceapă verde.

  • PRÂNZ: 1 porție supă de cartofi. 100 grame de fructe proaspete.

sau 250 grame de cartofi cu brânză de vaci și verdeață. 50 grame de fructe proaspete.

  • CINĂ: 200 grame de cartofi și 1 ceapă tocată mărunt, se prăjesc timp de 5 minute, după ce se iau de pe foc se consumă cu 1 roșie. sau 150 grame de cartofi, se fierb și se feliază. 100 grame de peste se prăjește în puțin ulei. ambele se servesc cu salată, morcov, castravete și un dressing la alegere.

O dată la 2 zile un meniu diferit, cartofi la cuptor cu peste. Când se răcesc se taie pe lung și se scobesc. O ceapă tocată, o lingură mare de ton cu muștar și cartofii scobiți, se amestecă și apoi se umplu cartofii și se toarnă smântână deasupra. Se lasă 20 de minute la cuptor.

citește și...