Dieta cu ouă fierte. Poți slăbi 10 kilograme în 14 zile

14.05.2022, 21:42
Dieta cu ouă fierte. Poți slăbi 10 kilograme în 14 zile

Îți plac ouăle? Îți plac cu adevărat ouăle? Apoi, dieta cu ouă fierte s-ar putea să te atragă – mai ales dacă doresti să pierzi în greutate. Citeste în continuare pentru a afla cum funcționează acest plan, avantajele și dezavantajele sale și cum să-l urmezi în siguranță. Ce este dieta cu ouă fierte.

Dieta cu ouă fierte se concentrează pe ouă, în special pe ouă fierte. Mănânci cel puțin două până la trei ouă pe zi și nici măcar nu trebuie să le încorporezi în fiecare masă.

Dieta este susținută de celebrități: Nicole Kidman a mâncat doar ouă fierte înainte de a juca în Cold Mountain.right up arrow Charles Saatchi, fostul soț al bucătarului Nigella Lawson și fondatorul agenției de publicitate Saatchi & Saatchi, a a făcut și dieta cu ouă fierte.

Dieta vă poate ajuta să pierdeți 24 de kilograme în 2 săptămâni

Acest plan de dietă cu ou fiert include ouă, fructe și legume și este bun pentru accelerarea metabolismului și arderea grăsimilor. Rezultatele sunt uimitoare.

Acest plan de dietă cu ou fierte vă poate ajuta să pierdeți 24 de kilograme în 2 săptămâni. Această dietă cu ou fiert este foarte simplă și ușor de urmat. Această dietă te va ajuta să slăbești rapid cu mai puține exerciții.

Dieta cu ouă fierte: meniu pe două săptămâni

Prima săptămână

  • Luni: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală (sau orice fruct citric), prânz – 2 cartofi dulci fierţi sau copţi şi 2 mere, cină – un bol cu salată de legume şi pui.
  • Marţi: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – un bol cu salată de legume verzi şi pui, cină – o salată de legume, o portocală şi 2 ouă fierte.
  • Miercuri: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – o felie de brânză cu conţinut redus de grăsime, o roşie şi un cartof dulce fiert sau copt, cină – o salată de legume cu pui.
  • Joi: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – un fruct la alegere, cină – o salată de legume cu pui făcut la abur.
  • Vineri: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – o porţie de legume la abur şi 2 ouă fierte, cină – o salată cu peşte la grătar.
  • Sâmbătă: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – un fruct la alegere, cină – legume şi pui făcute la abur.
  • Duminică: mic dejun – 2 ouă şi o portocală, prânz – salată de roşii, legume şi pui făcute la abur, cină – legume la abur.

Săptămâna a doua

  • Luni: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – salată de legume cu pui la grătar sau la abur, cină – o portocală, salată de legume şi 2 ouă fierte.
  • Marţi: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – 2 ouă fierte cu legume făcute la abur, cină – salată de legume cu peşte la grătar.
  • Miercuri: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – salată de legume cu pui, cină – o portocală, salată de legume, 2 ouă fierte.
  • Joi: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – legume la abur, o felie de brânză cu conținut redus de grăsime şi 2 ouă fierte, cină – salată de legume cu pui.
  • Vineri: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – salată de legume cu sardine, cină – salată de legume cu 2 ouă fierte.
  • Sâmbătă: mic dejun – 2 ouă fierte şi o portocală, prânz – salată de legume cu pui, cină – un fruct la alegere.
  • Duminică: mic dejun – 2 ouă fierte, prânz și cină – legume şi pui făcute la abur.

Cum funcționează dieta cu ouă

Ouăle au un conținut ridicat de proteine ​​și ard calorii rapid. Sunt pline de proteine ​​și vitamine necesare. De asemenea, oferă multă energie pe tot parcursul zilei.

Este foarte important de menționat că albusul constă numai din proteine, în timp ce toți nutrienții sănătoși sunt în gălbenuș.

Mulți oameni dedică eforturi serioase pentru a pierde în greutate. Este aproape imposibil să slăbești fără a reduce aportul de calorii, deși nu ar trebui să fie riguros, și să nu consumi nutrienții necesari.

Toate persoanele care doresc să slăbească caută o metodă care să le ajute să-și atingă obiectivele într-un mod eficient. Această dietă populară cu ouă fierte promite o scădere rapidă și eficientă în greutate, mai exact 24 de kilograme în două săptămâni.

O dietă sănătoasă înseamnă că ar trebui să consumați o mulțime de legume și fructe proaspete, cereale și fasole, dar pentru a reduce aportul de calorii, reduci deserturile bogate în calorii, mâncarea fast-food, băuturile carbogazoase și dulciurile. Consumul de apă te va face să mănânci mai puțin atunci când te plictisești.

 

Funcționează dieta de 14 zile cu ou fiert?

Aceste planuri eficiente de slăbit sunt de fapt diete cu conținut scăzut de calorii, destinate slăbirii rapide, dar nu la fel de slăbire pe termen lung. Este un fapt că organismul tău are nevoie de calorii pentru energie și, privându-ți corpul de nutriție pentru o perioadă lungă de timp, poți să-ți distrugi metabolismul și să-ți crești riscul pentru diferite afecțiuni de sănătate.

Cu toate acestea, dacă doresti să slăbesti  rapid, trebuie să încerci această dietă cu ouă.

 

Este sigură dieta cu ou fiert?

Nu există cercetări care să arate că o anumită dietă cu ouă este sigură sau eficientă. Cu toate acestea, cercetările asupra consumului de ouă ca parte a unei diete de slăbire și impactul ouălor în general pot oferi câteva indicii.

Toate versiunile dietei cu ouă duc la consumul de mai puține calorii și pot ajuta o persoană să piardă în greutate pe termen scurt. Dieta este bogată în proteine și există unele dovezi că o dietă bogată în proteine poate ajuta la pierderea în greutate.

citește și...