”Dieta Balerinei”, cu care Monica Tatoiu a slăbit un kilogram pe zi. ”Slăbeşti, indiferent de vârstă”

02.06.2022, 16:52

Monica Tatoiu a dezvăluit dietă care o ajută să se mențînă în formă la 64 de ani. Femeia de afaceri se mândrește cu o siluetă de invidiat. Vedeta a mărturisit că ține o dietă minune, care o ajută să slăbească 1 kilogram pe zi. „În primele două zile te doare capul, pentru că elimini foarte mult. Se ţine patru zile. Slăbeşti patru kilograme garantat, indiferent de vârstă”.

Invitată în platoul emisiunii „Teo Show’, de la Kanal D, Monica Tatoiu a povestit că, de fiecare dată când simte că a mai luat un kilogram sau când vrea să scape rapid de câteva dintre ele, apelează cu încredere la Dieta Balerinei. Femeia de afaceri a oferit câteva recomandări pentru cei care vor să urmeze „Dieta Balerinei”.

Dieta Monicăi Tatoiu nu este una ușoară, dar eficientă și dacă este ținută pe termen scurt nu implică riscuri.

”Nu este o dietă pe care să o umezi pe termen lung”

„Dieta Balerinei este un regim de slăbit este o dietă hipocalorică cu rezultat sigure, însă nu este o dietă pe care să o umezi pe termen lung și nici nu este una care să fie ținută de cineva care nu are o stare de sănătate optimă”, a spus femeia de afaceri.

Femeia de afaceri îi avertizează pe cei care vor să recurgă la această dietă și de efectele care vor apărea în primele două zile.

”Slăbeşti patru kilograme garantat, indiferent de vârstă”

În primele două zile te doare capul, pentru că elimini foarte mult. Se ţine patru zile. Slăbeşti patru kilograme garantat, indiferent de vârstă. Ceaiul laxativ trebuie folosit cu măsură. Eu după această dietă mănânc din 4 în 4 ore disociat. Dimineaţa un sandwich de ardei cu brânză, la prânz grătar cu salată, seara un pahar de vin roşu cu legume la grătar. Măsura face diferenţa”, a completat ea.

Dieta cu care slăbește Monica Tatoiu 1 kg pe zi

08.00 – un ou fiert tare
10.00 – un ceai laxativ
12.00 – un pumn de stafide
14.00 – 100 gr brânză slabă de vaci
16.00 – 2 mere
18.00 – grătar de pui sau curcan cu salată verde
20.00 – o cană ceai laxativ

„Ceaiul laxativ trebuie folosit cu măsură. Eu după această dietă mănânc din 4 în 4 ore disociat. Dimineaţa un sandwich de ardei cu brânză, la prânz grătar cu salată, seara UN pahar de vin roşu cu legume la grătar. Măsura face diferenţa!“, a mai spus Monica Tatoiu.

citește și...